Contact

Pentru orice întrebări, informații sau colaborări, mă puteți contacta astfel:

E-mail:

contact@alinaghenciu.com

Rețele sociale:

[fblike]

24 comments

  1. Pingback:11 sfaturi pentru programul Work and Travel | Alina Alexandra Ghenciu

  2. Cosmin posted on octombrie 25, 2013

    Buna Alina!care trebuie sa fie cunostintele tale despre lb engleza la ce nivel? reply

    • Alina Ghenciu posted on noiembrie 1, 2013

      Interviul poate fi și în lima română dacă aplicați pentru viza de turist. :) reply

  3. Alina posted on decembrie 17, 2014

    Servus, Alina! Aș dori să știu dacă banii pentru înscriere în program vor fi rambursați dacă nu voi fi acceptată? Îți mulțumesc anticipat! :D reply

    • alina posted on decembrie 17, 2014

      Salut, Da, din câte știu eu vei primi înapoi 90% din sumă sau ceva de genul dacă nu iei viza. Dar mai știu și că există o asigurare pe care o poți plăti pentru a putea fi sigură că îi primești pe toți. Cel mai sigur e să întrebi la agenția de work and travel cu care vrei să pleci. :) reply

  4. Maria posted on ianuarie 29, 2015

    Buna Alina, cunosc foarte bine sentimentul despre care ai scris. Ii urat sa nu ai pe nimeni intr-un loc strain. Eu locuiesc tot in New York City, daca vrei, ma poti contacta, si mai vorbim. Te pup. reply

    • alina posted on ianuarie 29, 2015

      Da, eu greu fără prieteni. Dar se fac în timp, sper. :)) Cred că mi-ai dat recent add pe Facebook. Vorbim acolo! :D reply

  5. Ciora Adrian posted on ianuarie 30, 2015

    Buna Alina, care este timpul care necesita obtinerea vizei! Sa zicem ca azi ma inscriu pe site-ul acela, fac toti pasii dati de tine, cand ii sa fac progamarea, se poate face in saptamana in curs? reply

    • alina posted on ianuarie 30, 2015

      Salut, Depinde de cat timp iti ia tie sa iti intocmesti actele de care ai nevoie. Daca azi completezi DS 160, luni poti suna sa te programezi si te vor pune in decurs de 10 zile aproximativ. Nu dureaza foarte mult. Depinde de mobilizarea ta. Bafta! reply

  6. Luci posted on februarie 18, 2015

    Buna ! Daca sunt student la master in ultimul an si vreau sa plec cu work and travel :) Cum sa-i conving pe cei de la ambasada sa-mi puna viza ? Sa zic ca ma inscriu la doctorat chiar daca nu am intentia asta ? :) Am inteles ca cei care sunt in ultimul an de facultate trebuie sa dea o declaratie pe proprie raspundere ca se inscriu la master. reply

    • alina posted on februarie 18, 2015

      Dacă ești ultimul an la master, o posibilă ofertă de job poate fi de real ajutor. Dacă nu poți demonstra așa, nu îți rămâne altceva de făcut decât să fii foarte convingător la interviu. Nu este necesar să zici că te înscrii la doctorat dacă nu o vei face. :) Baftă multă, eu zic că va fi ok! :) reply

      • Luci posted on februarie 19, 2015

        Ok. Multumesc frumos de sfat ! :) reply

  7. Adian posted on martie 11, 2015

    Salut,cat aproximativ ma va costa plecarea? reply

    • alina posted on martie 11, 2015

      Salut, Dacă îmi spui exact și la ce plecare te referi, poate pot să îți și răspund la întrebare. :) reply

  8. elena posted on aprilie 21, 2015

    buna eu sunt rezident in Italia. Am fost la consolatul American din Italia pentru viza si am fost respinsa,pentu ca nu am motivi ben consolidate de a ma intoarce.Am 50 ani si asi dori sa fac o vacanta in Chicago pentru 10 zile. Nu am nici o cunostinta acolo.Asi dori sa stiu daca am mai multe sanse sa fac interviul in Romania.Multumesc reply

    • alina posted on aprilie 22, 2015

      Buna Elena, Daca v-a fost refuzata viza in Italia, nu cred ca ar mai avea rost sa incercati si la Bucuresti. Ideea este sa schimbati ceva in situatia actuala inainte sa aplicati din nou. Trebuie sa dovediti ca aveti legaturi puternice cu tara de rezidenta. Mult succes! reply

  9. elena posted on aprilie 21, 2015

    viza de turist B2 reply

  10. betty posted on iunie 25, 2015

    Doar studentii pot participa la acest program ? Nu sunt admisi si elevii ? (cl 11) reply

    • alina posted on iunie 29, 2015

      Trebuie sa fii student pentru a putea pleca in SUA cu Work&Travel. reply

  11. Tofan Lica posted on august 14, 2015

    Ceva informatii pt a putea aplica pt viza EB1 sau EB2 ,este vorba despre o persoana cu un CV destul de laborios, momentan detine J1,multumesc reply

  12. Dumitrescu posted on decembrie 3, 2015

    Nu stiu engleza ! Ma puteti ajuta cu formularul acela 160 ? Am un fiu in Florida si nu l-am vazut de multi ani ! reply

    • alina posted on decembrie 3, 2015

      Fiul dumneavoastra va poate ajuta sa completati acel formular. Mult succes! reply

  13. Rebecca posted on februarie 8, 2016

    Bună.ași vrea sa știu cât a durat tot procesul pt viza k1.Mulțumesc reply

    • alina posted on februarie 8, 2016

      Salut Rebeca, La mine a durat 3-4 luni, dar am fost un caz fericit. In functie de centrul la care ajung actele poate dura si 8 luni. reply

Lasă un răspuns