Pentru orice întrebări, informații sau colaborări, mă puteți contacta pe e-mail: contact@alinaghenciu.com . :)

  1. Cosmin

    25 octombrie

    Buna Alina!care trebuie sa fie cunostintele tale despre lb engleza la ce nivel?

    • Alina Ghenciu

      1 noiembrie

      Interviul poate fi și în lima română dacă aplicați pentru viza de turist. :)

  2. Alina

    17 decembrie

    Servus, Alina! Aș dori să știu dacă banii pentru înscriere în program vor fi rambursați dacă nu voi fi acceptată? Îți mulțumesc anticipat! 😀

    • alina

      17 decembrie

      Salut,

      Da, din câte știu eu vei primi înapoi 90% din sumă sau ceva de genul dacă nu iei viza. Dar mai știu și că există o asigurare pe care o poți plăti pentru a putea fi sigură că îi primești pe toți. Cel mai sigur e să întrebi la agenția de work and travel cu care vrei să pleci. :)

  3. Maria

    29 ianuarie

    Buna Alina, cunosc foarte bine sentimentul despre care ai scris. Ii urat sa nu ai pe nimeni intr-un loc strain. Eu locuiesc tot in New York City, daca vrei, ma poti contacta, si mai vorbim. Te pup.

    • alina

      29 ianuarie

      Da, eu greu fără prieteni. Dar se fac în timp, sper. :)) Cred că mi-ai dat recent add pe Facebook. Vorbim acolo! 😀

  4. Ciora Adrian

    30 ianuarie

    Buna Alina, care este timpul care necesita obtinerea vizei! Sa zicem ca azi ma inscriu pe site-ul acela, fac toti pasii dati de tine, cand ii sa fac progamarea, se poate face in saptamana in curs?

    • alina

      30 ianuarie

      Salut,

      Depinde de cat timp iti ia tie sa iti intocmesti actele de care ai nevoie. Daca azi completezi DS 160, luni poti suna sa te programezi si te vor pune in decurs de 10 zile aproximativ. Nu dureaza foarte mult. Depinde de mobilizarea ta. Bafta!

  5. Luci

    18 februarie

    Buna ! Daca sunt student la master in ultimul an si vreau sa plec cu work and travel :) Cum sa-i conving pe cei de la ambasada sa-mi puna viza ? Sa zic ca ma inscriu la doctorat chiar daca nu am intentia asta ? :)
    Am inteles ca cei care sunt in ultimul an de facultate trebuie sa dea o declaratie pe proprie raspundere ca se inscriu la master.

    • alina

      18 februarie

      Dacă ești ultimul an la master, o posibilă ofertă de job poate fi de real ajutor. Dacă nu poți demonstra așa, nu îți rămâne altceva de făcut decât să fii foarte convingător la interviu. Nu este necesar să zici că te înscrii la doctorat dacă nu o vei face. :)

      Baftă multă, eu zic că va fi ok! :)

      • Luci

        19 februarie

        Ok. Multumesc frumos de sfat ! :)

  6. Adian

    11 martie

    Salut,cat aproximativ ma va costa plecarea?

    • alina

      11 martie

      Salut,

      Dacă îmi spui exact și la ce plecare te referi, poate pot să îți și răspund la întrebare. :)

  7. elena

    21 aprilie

    buna eu sunt rezident in Italia. Am fost la consolatul American din Italia pentru viza si am fost respinsa,pentu ca nu am motivi ben consolidate de a ma intoarce.Am 50 ani si asi dori sa fac o vacanta in Chicago pentru 10 zile. Nu am nici o cunostinta acolo.Asi dori sa stiu daca am mai multe sanse sa fac interviul in Romania.Multumesc

    • alina

      22 aprilie

      Buna Elena,

      Daca v-a fost refuzata viza in Italia, nu cred ca ar mai avea rost sa incercati si la Bucuresti. Ideea este sa schimbati ceva in situatia actuala inainte sa aplicati din nou. Trebuie sa dovediti ca aveti legaturi puternice cu tara de rezidenta.

      Mult succes!

  8. elena

    21 aprilie

    viza de turist B2

  9. betty

    25 iunie

    Doar studentii pot participa la acest program ? Nu sunt admisi si elevii ? (cl 11)

    • alina

      29 iunie

      Trebuie sa fii student pentru a putea pleca in SUA cu Work&Travel.

  10. Tofan Lica

    14 august

    Ceva informatii pt a putea aplica pt viza EB1 sau EB2 ,este vorba despre o persoana cu un CV destul de laborios, momentan detine J1,multumesc

  11. Dumitrescu

    3 decembrie

    Nu stiu engleza ! Ma puteti ajuta cu formularul acela 160 ? Am un fiu in Florida si nu l-am vazut de multi ani !

    • alina

      3 decembrie

      Fiul dumneavoastra va poate ajuta sa completati acel formular. Mult succes!

  12. Rebecca

    8 februarie

    Bună.ași vrea sa știu cât a durat tot procesul pt viza k1.Mulțumesc

    • alina

      8 februarie

      Salut Rebeca,

      La mine a durat 3-4 luni, dar am fost un caz fericit. In functie de centrul la care ajung actele poate dura si 8 luni.

  13. Rebecca

    9 februarie

    Multumesc.La noi azi sunt 3 luni de cand o aplicat am primit doar instintarea k se ocupa de cazul nostru după doua săptămâni de când o aplicat sper sa nu mai dureze mult :(

    • alina

      9 februarie

      La care centru sunteti? California sau Texas? La mine a durat 30 de zile sa primesc NOA2 (aprobarea cazului). La Texas stiu ca dureaza si 6 luni. Nu mai stiu care sunt acum termenele cu care lucreaza, poate au mai scazut. Bafta multa! :)

  14. Rebecca

    9 februarie

    Multumesc.Sincer nu știu exact a angajat un avocat care sa se ocupe de acte și de tot acuma ăsteptam cu nerăbdare sa se rezolve :) sa fim o data impreuna după atâta timp :d

    • alina

      9 februarie

      Nu merita sa dai banii pe avocati, ei nu pot grabi procesul. Atata ca te ajuta cu completarea actelor. Da-mi add pe FB si povestim acolo daca ai nevoie de ajutor. :)

  15. Rebecca

    9 februarie

    Cam de ăsta a apelat la avocat sa se ocupe de acte,nu am FB :( de cât Pinterest dacă ajuta :d

    • alina

      9 februarie

      Procesul nu e asa complicat cum pare, dar dureaza. Pacat ca nu ai FB ca te adaugam pe un grup de romani special creat pentru cele si cei care vin aici cu viza asta. Scrie-mi pe mail atunci daca mai ai intrebari: alinaalbin14@gmail.com.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

INSTAGRAM
Follow me on Instagram!