READING

Noul meu canal de YouTube – Alina Alexandra ...

Noul meu canal de YouTube – Alina Alexandra Albin

Pentru cei care nu mă urmăresc pe Facebook (aici), sau pe Instagram (aici și aici), am zis să fac anunțul și pe blog în cazul în care sunteți curioși să vedeți cu ce m-am ocupat în ultima vreme.

După ce m-am tot gândit, răzgândit și informat, m-am decis până la urmă să încep și eu un canal de YouTube, la recomandarea câtorva din cititorii blogului. Am ezitat ceva vreme pentru că nu știam ce presupune și cât timp îmi va lua. Plus că videoul înseamnă să ies și mai mult din zona de confort. Îmi place însă să încerc și să învăț mereu lucruri noi, așa că m-am decis să îmi iau inima în dinți și să încerc să văd dacă treaba asta este sau nu pentru mine.

Pe vlog voi vorbi în principal despre aceleași teme despre care am povestit și aici, pe blog: viața peste ocean, însă și despre alte teme mai light și mai girly. 🙂 Vlogul va fi o completare la blog și, sper eu, o resursă super utilă pentru voi. Sunt curioasă ce vreți voi să vedeți pe vlog, așa că trimiteți-mi idei și eu promit să încerc să vorbesc despre ele, atât cât mă pricep și eu.

Primul video l-am filmat de vreo 6-7 ori și nu e EXACT cum îl aveam eu în minte, știu că mai am de lucru la partea audio și de îmbunătățit, per total, calitatea lui. Având în vedere că e primul, eu zic că e totuși decent. 🙂

Primul video e așa, de încălzire, și vă povestesc cine sunt, ce vreau de la voi și de ce m-am decis să încep acest canal de Youtube. Multe din canalele de YouTube pe care le urmăresc în ultima vreme nu au un video introductiv și am simțit nevoia să mă prezint puțin înainte să vin la voi cu povești.

Sunt deschisă la sugestii, idei și recomandări, așa că le aștept cu drag.

Nu uitați, dacă doriți să fiți la curent cu ceea ce postez eu pe YouTube, apăsați butonul roșu pe care SUBSCRIBE și veți primi o notificare de fiecare dată când apare un video nou.

Să nu ne mai lungim cu vorba și să trecem la vizionat! Enjoy! 🙂

critica

Sursă poză

Comments


Salut! Eu sunt Alina și de aproximativ un an și 6 luni de zile locuiesc în Statele Unite, unde am luat totul de la 0 încercând să îmi croiesc și să îmi găsesc drumul. Cred în vise împlinite, în oameni și mai cred că viața e un mix între muncă multă, noroc, momente și decizii cheie. Cred că poți găsi frumosul în aproape orice situație și poți învăța ceva de la fiecare persoană pe care o întâlnești. Mă bucur că ai ajuns aici și sper ca mai multe despre mine sper să afli din articolele pe care le scriu, articole care conțin mereu o bucățică din sufletul meu.

 1. Bianca

  6 iunie

  Felicitari, sunt sigura ca iti va iesi si treaba asta cu vloggingul! 🙂 Te urmaresc de ceva timp si „traiesc” prin tine viata in America. Sper sa ai cat mai multe filmari din viata de zi cu zi. Iti urez succes si astept cu nerabdare si urmatorul vlog! 😀

  • alina

   7 iunie

   Multumesc, sper sa fie ok! 🙂 Din cate am vazut, si pe tine te asteapta o noua vara americana! Have fun! 🙂

 2. Razvan

  9 iunie

  Ai putea sa faci cand ai timp video-uri cum iti petreci o zi in State? Gen daily vlogging, doar ca atunci cand poti tu:)) Nu daily.Sunt multi doritori sa vada daily vlogging din US cred eu.

  • alina

   9 iunie

   Sigur! 😀 O sa fac mai multe de acest gen. 🙂 Chiar acum editez un daily vlog din Chicago, ca am fost acolo pentru o zi. 🙂

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

INSTAGRAM
Follow me on Instagram!