Prima vizită din România

De când m-am mutat aici mi-am dorit să vina oameni în vizită la noi. Având în vedere însă că în 2 ani și jumătate ne-am mutat de 3 ori, a trebuit să așteptăm să ne stabilim tabăra undeva pe o perioadă mai lungă și abia apoi să primim oamenii așa cum se cuvine. 🙂 În apartamentele în care am stat nici nu am fi putut fi gazde foarte bune oricum. Decât dacă oamenii erau ok cu dormitul pe o saltea gonflabilă în mijlocul sufrageriei. Dar ar fi fost destul de complicat pentru toată lumea și deloc confortabil .

În caz că nu v-ați prins până acum după toate articolele despre nuntă, I’m a planner girl. :)) Îmi place să planific, să organizez, să pun la punct detalii, să gândesc și să pregătesc tot felul de evenimente etc. Iar pentru mine un eveniment nu înseamnă numai o nuntă. Înseamnă o cină cu prietenii, Crăciunul, zile de naștere, excursii etc. Orice necesită planificare și idei, I’m in!

De când ne-am mutat la casă, am început să trag de toată lumea, începând cu familia și terminând cu prietenii, să văd care ce planuri au. Sigur, călătoritul în America nu e atât de la îndemână ca cel prin Europa. Să vii aici trebuie viză, biletele nu sunt exact ieftine etc. Ideea e că vreau să vina în vizită și familia și toti prietenii noștri apropiați. Știu sigur că ne-am distra pe cinste cu toți. 😀

Primii care ne vor trece pragul sunt mama și fratele meu, la sfârșit de iulie. Yay! Mi-ar fi plăcut să vină și tata, dar acum că toți 3 au viza, avem timp de plănuit și alte excursii. De abia aștept să vină să le arăt cum e viața aici, să le arăt locurile din Michigan de care eu m-am îndrăgostit, să le fac cunoștință cu oamenii dragi pe care i-am strâns în jurul nostru aici, să îi plimb pe străzile aglomerate ale orașului Chicago, și să le arăt liniștea și frumusețea sălbatică a insulei unde l-am cunoscut pe John. Sunt curioasă ce părere vor avea ei despre sistemul de aici, despre stilul de viață de aici, despre mâncare etc. Promit să încerc să documentez partea asta și să vă spun la sfârșit concluziile.

Până atunci însă eu o să mă gândesc și voi încerca să pun la cale un plan astfel încât să reușim să facem cât mai multe în timpul pe care ei îl vor petrece aici.

AMR 3 luni și jumătate! :))

Comments


Salut! Eu sunt Alina și de aproximativ un an și 6 luni de zile locuiesc în Statele Unite, unde am luat totul de la 0 încercând să îmi croiesc și să îmi găsesc drumul. Cred în vise împlinite, în oameni și mai cred că viața e un mix între muncă multă, noroc, momente și decizii cheie. Cred că poți găsi frumosul în aproape orice situație și poți învăța ceva de la fiecare persoană pe care o întâlnești. Mă bucur că ai ajuns aici și sper ca mai multe despre mine sper să afli din articolele pe care le scriu, articole care conțin mereu o bucățică din sufletul meu.

 1. Ion Scutaru

  19 aprilie

  Heheh! 🙂 Mai, fata (sa ma scuzi ca-ti spun asa, dar cred ca duc in spate macar vreo doua decenii in plus fata de tine), acum pe bune, tu chiar scrii frumos. Redai atat de bine exuberanta si frenezia frumoasei tale varste incat ma faci gelos. 🙂
  Of, cu planificarea, te-as angaja si eu! Da, da! Noroc cu sotia, ca e cu mintea mult mai acasa decat mine, care-s aiurit nevoie mare. Stii, noi suntem prinsi intr-un proiect voinicesc, sa nu-i spun titanic, de a construi o gospodarie auto-suficienta pe vreo juma’ de hectar, pornind de la zero. Null. Nada. Teren viran. Si cu bani putini, adica salarii de bugetari. Cand mai bune, cand mai stupide, dupa cum ni le taie si refac tartorii politichiei romane.
  Stam foarte bine pana acum, muncim cu placere, ca e pentru noi, dar avem nevoie de o planificare mai riguroasa. Organizare gradini de flori, de legume, plantatii utilitare, livada, stupina, cladiri etc. Ca idee, te-ai prinde la asa ceva? Oh, stiu ca nu-mi pot permite un consulting made in US dar macar sa visez… :))))) Eu le aranjez cum pot si trec mai departe, constient de mediocritatea mea in domeniu. Ce sa fac, prefer sa fiu creator, fie si cu devla printre nouri.
  Revin la postarea ta si reafirm ca mi-a placut foarte mult. Imi aminteste de vara-mea si unchiul si matusa „aferenti”, cu vizitele lor alternative prin State. Si de vederea trimisa lui taica-meu de frate-so: „Costele, uite o poza din orasul in care locuiesc acum” 🙂
  Scuza lipsa diacriticelor, pe laptop am Linux si mi-a fost lene pana acum sa instalez fonturi RO. Promit solemn s-o fac maine. 😀

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

INSTAGRAM
Follow me on Instagram!