Trash the dress – American style

Știți toate pozele alea frumoase de pe Pinterest cu nunți ca în povești și fotografii desprinse parcă din paginile revistelor de specialitate? Ei bine, să știți că nu toate pozele alea pe care le pinuim noi pe Pinterest sunt chiar de la nunți adevărate. Multe sunt făcute special pentru a atrage publicitate și fac parte din ședințele foto stilizate (sau regizate?) care au un anumit concept la bază (beach wedding/country style wedding etc.). Am luat și noi parte la o astfel de ședință foto puțin după nunta noastră din România.

Prietena mea Christina, fotograf de meserie de altfel, era în căutare de modele pentru o astfel de ședință foto cu tema dreamy country style și ne-a propus nouă să o ajutăm cu asta. Având în vedere că ședința foto ideală de trash the dress din România (la Peleș) nu a fost posibilă din mai multe cauze, am acceptat cu multă bucurie pentru că oricum mi-am dorit și un trash the dress american. Astfel ca ea s-a ales cu o ședință foto prin care se poate promova, iar noi ne-am ales cu un set superb de poze. 🙂 Ba chiar am apărut și într-o revistă online dedicată nunților. 

Ea a lucrat la concept și a pus la punct toate detaliile: a contactat ferma unde am făcut pozele și a invitat alți colaboratori care lucrează în industria nunților să i se alăture. Astfel că am avut cineva pentru păr, machiaj, decor, flori, invitații, dulciuri și alte detalii care țin de organizarea unei nunți. Am avut flori minunate, decor de poveste, ba chiar și un cal superb care ni s-a alăturat pentru a adăuga un plus de wow pozelor. A fost frig și am înghețat, însă a meritat efortul pentru că ne-am și distrat, iar rezultatul a fost pe măsura așteptărilor. 🙂

L-am târât pe John prin vreo 4 ședinte foto anul trecut, l-am pus să mă ia de nevastă de 2 ori în 2 ani, și să țină un spech în română în fața a peste 100 de oameni. He is a keeper! :))

Dar nu vă mai țin la povești, vă arăt câteva din pozele pe care le-am primit de la ședința foto rustică din Michigan. Sper să vă placă! 🙂

Poze: Christina Leskovar Photography.

freza mireasa

mireasa

freza mireasa nunta

decor de toamna

buchet mireasa

buchet mireasa toamna

buchet de mireasa de toamna

aranjament de toamna

nunta toamna

sedinta foto trash the dress

sedinta foto stilizata

decor masa miri

sedinta foto in natura

nunta toamna michigan

nunta toamna

sedinta foto michigan miri mire si mireasa

invitatie nunta

meniu nunta

candy bar

candy bar nunta

tortul miresei

tort nunta michigan

tort nunta

taiat tort nunta

candy bar american

inele

inel de logodna

alina john

country style trash the dress

sedinta foto country ferma sua

sedinta foto la ferma

sedinta la ferma

cuplu

trash the dress

poze trash the dress

fotografie cuplu

bloopers

country style

dreamy country style photoshoot

ferma

foto country style

poze de nunta

poze in natura

sedinta foto country

sedinta foto country michigan

sedinta foto cu cai

sedinta foto ferma

sedinta foto sua

tara keely dress

de mana

fall photo shoot

iubire

sedinta foto nunta toamna

sedinta foto toamna

sedinta trash dress

trash dress

Comments


Salut! Eu sunt Alina și de aproximativ un an și 6 luni de zile locuiesc în Statele Unite, unde am luat totul de la 0 încercând să îmi croiesc și să îmi găsesc drumul. Cred în vise împlinite, în oameni și mai cred că viața e un mix între muncă multă, noroc, momente și decizii cheie. Cred că poți găsi frumosul în aproape orice situație și poți învăța ceva de la fiecare persoană pe care o întâlnești. Mă bucur că ai ajuns aici și sper ca mai multe despre mine sper să afli din articolele pe care le scriu, articole care conțin mereu o bucățică din sufletul meu.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

INSTAGRAM
Follow me on Instagram!