READING

Instagram: sursa mea de inspirație și creativitate...

Instagram: sursa mea de inspirație și creativitate

Nu știu cum vedeți voi treaba asta cu rețelele de socializare, însă eu sunt de părere că dacă știi cum să le folosești ele pot aduce un beneficiu, iar timpul investit în ele nu e neapărat timp pierdut. E important însă ce și pe cine urmărești pe fiecare rețea, în funcție de ce scopuri ai.

În ultimul an am început să fiu tot mai activă pe Instagram pentru că m-a atras și captivat cu frumusețea pozelor pe care le-am găsit acolo. Urmăresc o mulțime de oameni faini și creativi, a căror fotografii mă inspiră și îmi dau idei.

De când ne-am mutat în Michigan am început să petrec mai mult timp pe Instagram și cu ajutorul acestei rețele am aflat de o mulțime de evenimente din zonă, am „întâlnit” virtual mulți freelanceri din zonă, am descoperit magazinele de antichități pe care acum le frecventez tot mai des. Tot de pe Instagram am aflat și de unele dintre cele mai frumoase locuri din Michigan, locuri pe care le-am vizitat de-a lungul anului. Și în materie de locuri de ieșit în oraș pentru cină, tot de pe Instagram îmi iau majoritatea ideilor.

În ultima vreme am început și să fiu puțin mai atentă și păstrez cele mai frumoase poze pentru Instagram. Încerc (deși nu mereu reușesc) ca tot ce postez acolo să nu postez și pe Facebook pentru a nu deranja oamenii care mă urmăresc în ambele locuri cu conținut identic. Uneori însă o poză îmi place foarte, foarte mult așa că ea ajunge și pe Facebook. 😛

alina albin instagram

profil instagram

iarna instagram

Despre ce postez? Despre de toate: despre viața în Michigan, despre lucrurile care îmi plac, mă pasionează și mă inspiră, despre locurile frumoase pe care le vizitez, și despre viața de zi cu zi în general. Toate pozele de pe contul de Instagram îmi aparțin și sunt modul meu de a povesti prin imagini viața mea de peste ocean.

Dacă aveți un cont de Instagram, sau vreți să vedeți și mai multe poze, vă aștept cu drag să ne „împrietenim și acolo”. 🙂 Pe mine mă veți găsi aici.

poze instagram poze instagram vara Poze Instagram vacanta poze instagram alina amintiri instagram calatorii instagram foto instagram instagram new york michigan instagram alina albin instagram

Comments


Salut! Eu sunt Alina și de aproximativ un an și 6 luni de zile locuiesc în Statele Unite, unde am luat totul de la 0 încercând să îmi croiesc și să îmi găsesc drumul. Cred în vise împlinite, în oameni și mai cred că viața e un mix între muncă multă, noroc, momente și decizii cheie. Cred că poți găsi frumosul în aproape orice situație și poți învăța ceva de la fiecare persoană pe care o întâlnești. Mă bucur că ai ajuns aici și sper ca mai multe despre mine sper să afli din articolele pe care le scriu, articole care conțin mereu o bucățică din sufletul meu.

  1. Te inteleg si eu sunt mare fana instagram 🙂

    • alina

      6 decembrie

      Sunt atatea idei faine acolo. 🙂

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

INSTAGRAM
Follow me on Instagram!