Un candy bar American Vintage

Atunci când ții morțiș ca ziua nunții să fie una de vis, toate aspectele ce țin de eveniment sunt importante, inclusiv candy bar-ul. Nu am vrut să fac nimic doar să fie făcut, așa că și în părticica asta a nunții am investit timp și energie.

De la bun început am plecat cu ideea că vreau și produse de calitate, dar și un decor de vis. După ce am cercetat puțin opțiunile existente pe piața din Timișoara, am rămas la 2 opțiuni finale: Colțul Dulce și Bohême délices. Nefiind în zonă, mama s-a ocupat de partea cea mai faină și gustoasă: degustările. Am încredere în ea și gusturile ei și am știut că mă va ajuta să aleg cea mai bună variantă pentru nunta noastră. Deși a fost super plăcut impresionată de amândouă, am luat amândouă decizia că cei de la Colțul Dulce sunt puțin mai pe stilul nostru în ceea ce privește decorul și mai în ton cu natura evenimentului nostru.

Nu am plecat la drum cu gândul că nunta noastră are o temă, însă am știut că vrem ca fiecare părticică a nunții să spună ceva despre povestea noastră. Și am vrut ca partea de dulce să amintească puțin de jumătatea americană a cuplului, și să aibă un feel American vintage.

Am colaborat extrem de bine cu Ana, cea din spatele brandului Colțul Dulce, și m-am bucurat să văd că înțelege exact viziunea mea și că avem aceleași idei.

Parte din decorațiunile din candy bar au fost cumpărate de mine din Statele Unite pentru că aici am găsit atâtea și atâtea elemente care s-au potrivit cu tema candy barului nostru. Am cumpărat lucrușoare cu steagul american, cutii de lemn cu Coca-Cola, un set rustic pentru tăiat tortul, cutii de popcorn și pahare de carton cu stickere personalizate, ghirlande, stegulețe, șervețele, cake toppers, și multe alte mici detalii.

detalii candy bar

Detalii pregătite de mine pentru candy bar

popcorn candy bar

Our love is poppin’

Candy bar

Pentru ca influența americană să nu se vadă numai în decor, am încercat să avem și niște produse tipic americane la colțul de dulce, precum: jelly beans (pe care le-am adus din America), popcorn, sticle de Coca-Cola, și mini donuts. Ana a completat selecția de produse cu: cupcakes cu vanilie și zmeura, cupcakes cu vanilie și cafea, cupcakes cu cioco și mentă, cupcakes cu cioco și vișine, ciocolată marmorată, pahare cu mousse de ciocolată și biscuiți, ciocolată de casă, ciocolată de casă cu cocos, tarte cu ciocolată și cafea și tarte cu ciocolată și mentă. Nu am apucat să gust prea multe, dar am înțeles de la invitați că au fost delicioase!

candy bar coltul dulce

struguri candy bar

popcorn

American style candy bar timisoara

American style

Pe lângă toate bunătățile menționate mai sus, am vrut totuși să oferim și fructe și limonadă pentru cei care nu pot sau nu vor să mănânce zahăr. Am ales fructe de sezon precum: struguri, pere și mere, dar și căpșuni care au fost foarte populare.

candy bar coca cola

candy bar timisoara

Candy bar realizat de Colțul Dulce

colt de dulce

ciocolata de casa

decor harta candy bar

candy bar coltul dulce

coca cola

donuts candy bar

decor candy bar

decor coltul dulce

mousse de ciocolata cu biscuiti

limonda

masa de dulce

fructe

dulciuri

dulciuri coltul dulce

cupcakes

Tort

Torturile naked (adică fără chestia aia de zahăr deasupra) sunt noua mea obsesie. Mi se par mult mai dreamy, mai romantice, mai frumoase, și mai delicioase decât cele tradiționale. Pentru nuntă am ales un tort naked cu blaturi de vanilie și cacao și umplutură din dulceață de zmeură. Decorul a fost foarte Pinterest-ish și tomnatic, iar eu m-am îndrăgostit pe loc când l-am văzut.

Inițial dorința mea era ca tortul de nuntă să fie cu morcovi și cremă de brânză (carrot cake, yum!), dar cică nu tuturor le place treaba asta, așa că am decis să îl facem cu arome puțin mai tradiționale. Pentru a împăca și capra și varza, am decis totuși să facem unul cu morcovi, portocale și cremă de brânză într-o variantă mică, tort cu care să ne îndulcim în zilele care urmează, de după nuntă. Ambele au fost absolut delicioase, însă cel de morcovi a fost DI-VIN! Dacă aveți mai mult curaj ca mine, vă recomand să vă răsfățați invitații cu o aromă mai …deosebită. 😉

tort candy bar

tort

carrot cake

Deși nu aveam nici un fel de emoție că ceva nu va ieși bine cu partea de dulce, rezultatul m-a surprins într-un mod extrem de plăcut și mă bucur mult că am făcut alegerea asta. Ana a reușit să combine stilul rustic cu puțin de glam și să creeze un decor de poveste, și ne-a încântat papilele gustative cu cele mai delicioase produse.

A fost întradevăr o nuntă dulce de tot!

Comments


Salut! Eu sunt Alina și de aproximativ un an și 6 luni de zile locuiesc în Statele Unite, unde am luat totul de la 0 încercând să îmi croiesc și să îmi găsesc drumul. Cred în vise împlinite, în oameni și mai cred că viața e un mix între muncă multă, noroc, momente și decizii cheie. Cred că poți găsi frumosul în aproape orice situație și poți învăța ceva de la fiecare persoană pe care o întâlnești. Mă bucur că ai ajuns aici și sper ca mai multe despre mine sper să afli din articolele pe care le scriu, articole care conțin mereu o bucățică din sufletul meu.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

INSTAGRAM
Follow me on Instagram!