Invitația noastră de nuntă

După lupte seculare care au durat mai bine de 2 luni, în sfârșit UNA din cele două invitații trimise separat de mama și-a găsit drumul spre poșta noastră. :)) Un plic șifonat și plimbat, probabil, prin lumea întreagă și-a făcut în sfârșit apariția și ne-a bucurat la început de săptămână. Jumătate dintre invitați le-au văzut deja și azi, în sfârșit, o văd și eu.

Dacă mă urmăriți pe Facebook, știți deja că am pus suflet și foarte multă atenție în fiecare detaliu și vreau ca fiecare aspect al nunții să spună ceva despre povestea noastră. Sigur, mulți au zis că cheltui banii aiurea și că oricum lumea le aruncă în sertar, în cel mai bun caz. Nu mi-a surâs ideea de invitație cu 30 de bani doar așa, să fie, așa că am căutat (mult timp) ceva deosebit, inedit și personalizat. Am căutat mult și în State, însă cele găsite aici erau greu de personalizat pentru că majoritatea aveau un template fix și nici măcar nu puteam să pun diacritice la cuvinte. M-am întors rapid la căutat, online, prin România și am dat (prin ajutorul uneia dintre domnișoarele de onoare) de York Deco, o firmă din Cluj care realizează invitații și alte printuri pentru evenimente.

Mi-a plăcut mult ideea de portret în creion al mirilor așa că am optat și eu pentru modelul acesta. Doar că eu nu am vrut să avem un portret tradițional cu fețele noastre în prim-plan, ci mi-am dorit să folosesc pentru invitație una dintre pozele noastre preferate de la cununia civilă de pe plajă. Și în felul acesta să leg cumva cele două evenimente. Mi se pare că o poză de genul e mult mai romantică și mai de poveste. 🙂

invitatie nunta

invitatie plic auriu

york deco invitatie

Nu a fost ușor să mă decid ce și cum pentru că nu aveam idee de cum ar arăta poza preferată în creion, nu am pipăit cartonul pe care a fost printată și nu aveam idee de calitatea plicurilor. Azi, după ce am văzut-o live, confirm că îmi place foarte mult și mă bucur de alegerea făcută. Și vă recomand și vouă firma dacă sunteți miri sau miresici în plin proces de planificare a nunții.

invitatie alb negru

text invitatie

text invitatie york deco

invitatie nunta plic auriu

Am colaborat foarte bine cu Alina, căci așa o cheamă pe fata care stă în spatele creaților frumoase pe care le vedeți pe site și deși am bombardat-o cu multe e-mail-uri, a răspuns mereu foarte prompt, rapid și cu multă răbdare. Am discutat mult până am ajuns la forma finală pe care o vedeți în poze.

Din păcate forma ei finală ar fi trebuit să aibă un sticker personalizat și o ștampilă în alb sidef pe spate. Dar pentru că Poșta Română e varză, pachetul pe care l-am trimis acum o lună și jumătate nu a ajuns nici până azi în România.

Las aici câteva poze poate ajută viitoarele miresici și le dă vreo idee. 🙂 Oameni care le primiți, așa ar fi trebuit să arate! :)) Dar cred că sunt simpatice și fără nimic în plus. 🙂

Comments


Salut! Eu sunt Alina și de aproximativ un an și 6 luni de zile locuiesc în Statele Unite, unde am luat totul de la 0 încercând să îmi croiesc și să îmi găsesc drumul. Cred în vise împlinite, în oameni și mai cred că viața e un mix între muncă multă, noroc, momente și decizii cheie. Cred că poți găsi frumosul în aproape orice situație și poți învăța ceva de la fiecare persoană pe care o întâlnești. Mă bucur că ai ajuns aici și sper ca mai multe despre mine sper să afli din articolele pe care le scriu, articole care conțin mereu o bucățică din sufletul meu.

 1. Oana

  30 august

  Sunt superbe invitatiile, abia astept sa vad si restul detaliilor!

 2. marius

  30 august

  cred ca ai vrut sa spui acolo ca posta americana e varza , din moment ce nu a ajuns in Romania.

  • alina

   31 august

   Nu, am vrut sa spun exact ce am spus. 😉

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

INSTAGRAM
Follow me on Instagram!