READING

Look de primăvară pentru căsuța mea din online

Look de primăvară pentru căsuța mea din online

Sper că nu m-ați dat dispărută, sunt aici, safe & sound. Am avut însă o lună nebună (încă am!) și am încercat în tot timpul ăsta să lucrez la partea tehnică din spatele blogului (nu singură evident, by the way mersiiiii Cezar!) așa că nu am avut prea mult timp la dispoziție să îmi înșir gândurile.

Dar am revenit, cu o temă și un look nou al blogului care sper să vă placă și care să vă ajute să găsiți mai ușor articolele pe care le căutați sau care pur și simplu să facă din lecturarea blogului o experiență mai frumoasă. 🙂

Viata peste ocean

Mi-am dorit ceva nou, simplu cu un stil minimalist care să mă reprezinte. Am căutat săptămâni întregi o temă perfectă și aceasta a fost cel mai aproape de ceea ce mi-am dorit: curat, simplu și vizual. Articolele sunt împărțite pe categorii în meniul din dreapta. Tot acum puteți vedea cele mai noi articole și cele mai noi comentarii de pe blog. De acum am și o listă a celor mai populare și citite articole de pe blog, cum ar fi cele de viză și viața în America.

articole populare Articole recente Categorii blog

Pentru că articolele despre viața în America sunt populare, am decis ca slide show-ul principal de pe pagină să conțină cele mai recente articole din categoria „Jurnal de emigrare„. În partea de sus a paginii sunt articolele cele mai recente despre Viața peste ocean.

categorie jurnal de emigrare

Dacă tot povestim pe aici toată ziua, am zis că 2-3 cuvinte despre mine nu strică. Să știe și cei care au ajuns pe aici mai târziu cine le vorbește din spatele blogului. 🙂

Despre mineAm legat Pinterest-ul și Instagram-ul de blog să vedeți ce se mai întâmplă și pe acolo și ce mai postez în ultima vreme. În general încerc ca pozele de pe Instagram să fie diferite, dar uneori, dacă îmi place ceva foarte mult, ajunge și pe Facebook, deci conținutul se suprapune puțin.

Instagram

Alina pe Pinterest

Mai am câteva idei și schimbări de făcut, dar asta se va întâmpla în timp. Până atunci însă aștept feedback de la voi, să îmi spuneți ce vă place și ce nu sau ce ați vrea să vedeți în viitor pe pagina asta. Eu sunt destul de subiectivă, așa că aștept și idei fresh de la voi.

Acum, înapoi la scris și povestit întâmplări din viața de peste ocean, și nu numai.

Stay tuned că vin înapoi cu chef de vorbă! 😀

Comments


Salut! Eu sunt Alina și de aproximativ un an și 6 luni de zile locuiesc în Statele Unite, unde am luat totul de la 0 încercând să îmi croiesc și să îmi găsesc drumul. Cred în vise împlinite, în oameni și mai cred că viața e un mix între muncă multă, noroc, momente și decizii cheie. Cred că poți găsi frumosul în aproape orice situație și poți învăța ceva de la fiecare persoană pe care o întâlnești. Mă bucur că ai ajuns aici și sper ca mai multe despre mine sper să afli din articolele pe care le scriu, articole care conțin mereu o bucățică din sufletul meu.

 1. laura

  28 aprilie

  Felicitari, Aly! Sa-ti creasca blogul mare si frumos!

  • alina

   28 aprilie

   Multuuuuumesc, Laury! :*

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

INSTAGRAM
Follow me on Instagram!