READING

Viața de zi cu zi…în echipă

Viața de zi cu zi…în echipă

Atunci când am decis să îmi fac bagajele și să plec la câteva mii de kilometri distanță, cel mai des am fost întrebată dacă nu îmi e frică să renunț la tot și la toți pentru o singură persoană. Sinceră să fiu, aspectul acesta a fost ultimul pe lista mea de frici; de fapt, dacă stau bine să mă gândesc, nici nu se găsea pe listă. Mă gândeam la procesul lung de adaptare, la cum mă voi obișnui cu tot, la cum va fi când voi fi atât de departe de toată lumea, dar nu dacă relația mea cu John va fi altfel după ce vom fi împreună în fiecare zi.

De la începutul relației noastre, lucrurile au decurs atât de natural încât am fost sigură că și după mutarea mea în America lucrurile vor sta la fel. Pentru noi nu s-a schimbat aproape nimic de când purtăm același nume de familie. Desigur, suntem mult mai apropiați de când locuim împreună și am început să semănăm tot mai mult din mai multe puncte de vedere. Bănuiesc că așa se întâmplă atunci când îți petreci fiecare zi alături de aceeași persoană, personalitatea, gusturile și ideile se mulează și se adaptează omului cu care trăiești. Eu am început să învăț mai multe despre mașini, motoare, gadget-uri, să gătesc și să îmi placă pisicile, iar John a început să învețe limba română, să înțeleagă și să îi placă tradițiile românești etc.

alina si john

Logodna

cununie plaja

Cununia civilă pe plajă

nunta

Noi suntem o echipă în cam tot ceea ce facem, ne completăm perfect și cred că asta este cel mai important într-o relație sau într-o căsnicie. Nu cred că există vreun secret sau o rețeță, totul e să existe respect, comunicare și să fii cu omul potrivit, unul care pe lângă faptul că te iubește, să te și respecte. De fapt mint, ba cred că este un secret pentru ca lucrurile să meargă bine: să vă asemănați în ceea ce este important, și anume principii de viață și valori, dar să fiți suficienți de diferiți încât să vă motivați unul pe celelat să deveniți mai buni în fiecare zi și să învățați mereu lucruri noi. Știu, poate sună puțin cheessy dar eu chiar cred că asta e „cheia succesului”. În nicio relație nu sunt toate roz întotdeauna, există mereu și situații mai puțin fericite. Din punctul meu de vedere, astea sunt și momentele în care îți dai seama dacă ești cu persoana potrivită.

casatorie

craciun michigan

craciun

Primul Crăciun împreună

revelion

Primul Revelion împreună

plimbare bicicleta

tenis florida

Chiar pot să spun că John e pentru mine „my everything” pentru că, fiind departe de toată lumea, suplinește cu succes toate rolurile persoanelor care nu sunt foarte aproape de mine, fizic vorbind. Deși nu poți întotdeauna să fii totul pentru cineva, el face o treabă excelentă și îmi e soț, prieten, frate și orice altceva am nevoie. Cred că de asta nici nu a fost teribil de greu să mă adaptez într-un loc complet nou.

Primul an de căsnicie a fost plin de momente frumoase, de începuturi și experiențe noi și deși suntem încă la început, avem atâtea planuri și atâtea visuri pentru viitor. Tot ce îmi doresc e să fim sănătoși, să mergem împreună pe drumul pe care ni l-am ales și să vedem ce surprize ne rezervă viața. 🙂

pe plaja florida

plaja florida

fericire

golf

pe drum

pe plaja michigan

plaja florida

beaver island

selfie aniversar

Aniversarea primului an de căsnicie la Chicago

selfie chicago

Comments


Salut! Eu sunt Alina și de aproximativ un an și 6 luni de zile locuiesc în Statele Unite, unde am luat totul de la 0 încercând să îmi croiesc și să îmi găsesc drumul. Cred în vise împlinite, în oameni și mai cred că viața e un mix între muncă multă, noroc, momente și decizii cheie. Cred că poți găsi frumosul în aproape orice situație și poți învăța ceva de la fiecare persoană pe care o întâlnești. Mă bucur că ai ajuns aici și sper ca mai multe despre mine sper să afli din articolele pe care le scriu, articole care conțin mereu o bucățică din sufletul meu.

 1. Oana

  22 decembrie

  La multi ani voua <3 sunteti tare frumosi impreuna! Succes in continuare in tot ceea ce faceti!

  • alina

   28 decembrie

   Multumim frumos! 🙂

 2. Gabi @ Books & Trips

  23 decembrie

  Ce frumos! Sa fiti fericiti si sa aveti parte de o viata minunata impreuna!

  • alina

   28 decembrie

   Mersi tare mult! 🙂

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

INSTAGRAM
Follow me on Instagram!