Toamna în Michigan

După cum vă povesteam într-un articol trecut, ne-am mutat în Michigan. Și de două săptămâni de când suntem aici, nu îmi pot lua ochii de la culorile pe care natura ni le afișează zi de zi, fie că e soare sau înnorat. Nu am vrut să țin doar pentru mine imaginile cu spectaculosul joc de culori al toamnei, cu lumina blândă și cu ultimele raze calde ale soarelui. Așa că le împart și cu voi.

Cidru, struguri, natură colorată, peisaje de vis și plimbări în natură – sau cum încet, încet toamna devine anotimpul meu preferat. 🙂

Enjoy!

cartier michigan

culori de toamna

cartier america

pom

toamna america

poteca

padure michigan

school bus

toamna grand rapids

toamna in michigan

toamna michigan

carare

soare padure

plimbare

pom toamna

Comments


Salut! Eu sunt Alina și de aproximativ un an și 6 luni de zile locuiesc în Statele Unite, unde am luat totul de la 0 încercând să îmi croiesc și să îmi găsesc drumul. Cred în vise împlinite, în oameni și mai cred că viața e un mix între muncă multă, noroc, momente și decizii cheie. Cred că poți găsi frumosul în aproape orice situație și poți învăța ceva de la fiecare persoană pe care o întâlnești. Mă bucur că ai ajuns aici și sper ca mai multe despre mine sper să afli din articolele pe care le scriu, articole care conțin mereu o bucățică din sufletul meu.

 1. Oana

  12 noiembrie

  Pentru prima data in viata is incantata si eu de toamna, mi-am strans frunze, admir culorile, parca am luat-o razna. Dar lasand toamna… pufosenia aia dragalasa din poza e a voastra? E super dulce!

  • Alina

   16 noiembrie

   Mereu mi-a displacut toamna, insa in ultimii 2 ani am inceput sa iubesc anotimpul asta. Pufosenia nu e a noasta, e a cumnatului meu. Si imagineza-ti ca acum doua saptamani a mai luat unul, si are 10 saptamani. E incredibil de simpatic. Si imi place rasa asta atat de mult, ca o sa ne luam si noi unul cu prima ocazie. 😀

 2. Gabi Books & tTrips

  16 noiembrie

  Superbe culorile si fotografiile! Felicitari pentru mutare si pentru noul job si mult succes in continuare!

  • Alina

   16 noiembrie

   Multumesc frumos! 🙂

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

INSTAGRAM
Follow me on Instagram!