Cele mai frumoase apusuri

Știu, nu am mai dat pe aici de ceva vreme. Să mă credeți pe cuvânt că nu cheful îmi lipsește, iar ideile de articole sunt frumos notate în agendă și așteaptă cuminți să devină articole în jurnalul virtual; timpul însă îmi dă mari bătăi de cap. Nu e tocmai ușor și relaxant să treci de la statutul de housewife la jonglatul între trei mini-joburi de vară. Lucrez de o lună și am avut exact 3 zile complet libere. Nu mă plâng ci dimpotrivă, mă bucur că am o activitate remunerată și mi-am recăpătat puțin din independență.

Dar nu despre asta am vrut să vă spun, ci de fapt vreau să vă arăt câteva din fotografiile pe care le-am făcut în ultima lună. Nu cred că am fost (până acum) în viața mea într-un loc care să aibă apusuri mai frumoase ca insula pe care sunt acum. În fiecare seară suntem răsfățați cu o altă paletă de culori și un alt „scenariu” al naturii. Nu are importanță dacă e complet senin sau înnorat, e o plăcere să te uiți pe geam în fiecare zi. Așa că am selectat câteva dintre ele și le las aici, să vă bucure și pe voi. Majoritatea sunt făcute de pe balconul casei în care locuim acum, iar celelalte sunt făcute la unul din restaurantele la care lucrez.

Promit să-mi adun rămășițele de energie și să vă mai povestesc câteva întâmplări din ultima vreme. Am fugit la somn că mâine mă așteaptă o altă zi lungă. 🙂

apus america

apus de iunie

apus innorat

apus iunie

apus lac

apus lacul michigan america

apus lacul michigan

apus michigan america

apus noapte

apus nori america

apus nori

apus panoramic

apus pe plaja

apus plaja

apus restaurant

apus soare michigan

apus terasa america

culori apus

vin apus

Comments


Salut! Eu sunt Alina și de aproximativ un an și 6 luni de zile locuiesc în Statele Unite, unde am luat totul de la 0 încercând să îmi croiesc și să îmi găsesc drumul. Cred în vise împlinite, în oameni și mai cred că viața e un mix între muncă multă, noroc, momente și decizii cheie. Cred că poți găsi frumosul în aproape orice situație și poți învăța ceva de la fiecare persoană pe care o întâlnești. Mă bucur că ai ajuns aici și sper ca mai multe despre mine sper să afli din articolele pe care le scriu, articole care conțin mereu o bucățică din sufletul meu.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

INSTAGRAM
Follow me on Instagram!