Călătorii prin America

Mi-am propus de mai demult să vă povestesc și să vă arăt locurile frumoase pe care le-am văzut în Statele Unite. Din diverse motive însă, nu am apucat să scriu prea multe. Unele locuri le-am văzut înainte să încep acest blog, altele după, însă niciodată nu m-am pus să aștern pe hârtia virtuală poveștile și experiențele pe care le-am acumulat străbătând America în lung și în lat.

Nu am văzut decât 1 % din tot ceea ce vreau să văd, și nu mă laud cu o vastă experiență de călătorie, ci mă bucur că am reușit să fructific fiecare vizită aici și să vizitez de fiecare dată câte un loc nou și diferit de tot ceea ce văzusem până la acel moment.

Așa că voi strecura printre poveștile de viață nouă din Statele Unite și câteva articole cu locurile pe care le-am văzut în ultmii ani. Sper să vă placă fiecare poveste în parte și să reușesc să vă tansmit măcar 10 % din entuziasmul pe care fiecare din aceste locuri l-a trezit în mine.

Sper ca articolele să reprezinte un ghid util pentru studenții care vin aici cu Work&Travel și un imbold pentru cei care și-au dorit demult să treacă Atlanticul dar nu au făcut-o încă.

Primele povești vor fi despre New York, orașul care m-a încântat și care m-a impresionat ca nici care altul. Când mă gândesc la New York, îmi tresare inima de bucurie de parcă aș fi crescut pe străzile cosmpolitului oraș. 🙂

Până revin însă cu poveștile despre America, puteți citi câteva din zonele despre care am scris deja: Cascada Niagara, Walt Disney World, St.Augustine, Las Vegas și Charleston.

Și vă las pozele de mai jos ca un teaser pentru articolele care urmează. 🙂

new york

Statuia libertății – New York

croaziera new york

Croazieră în New York

chicago seara

Chicago la ceas de seară

chicago

O zi de toamnă perfectă în Chicago

harta chicago

La pas prin Chicago

pe drum

Prin America

roadtrip

America

zion national park

Zion National Park

universal orlando

City walk – Universal

downtown disney

Downtown Disney

munti

Prin munți

mount rushmore

Mount Rushmore

marele canion

Marele Canion

mall of america

Mall of America

las vegas

Las Vegas

Comments


Salut! Eu sunt Alina și de aproximativ un an și 6 luni de zile locuiesc în Statele Unite, unde am luat totul de la 0 încercând să îmi croiesc și să îmi găsesc drumul. Cred în vise împlinite, în oameni și mai cred că viața e un mix între muncă multă, noroc, momente și decizii cheie. Cred că poți găsi frumosul în aproape orice situație și poți învăța ceva de la fiecare persoană pe care o întâlnești. Mă bucur că ai ajuns aici și sper ca mai multe despre mine sper să afli din articolele pe care le scriu, articole care conțin mereu o bucățică din sufletul meu.

 1. Brindusa

  12 iulie

  Buna dimineata 🙂

  Cautand informatii despre calatoria in State am gasit articolul acesta. Poti sa imi spui, te rog, care este cea mai buna varianta de asigurare medicala de calatorie? Tu cum ai procedat in calatoriiile tale?

  Multumesc!
  Brindusa

  • alina

   13 iulie

   Salut Brindusa,

   Am facut asigurarea printr-o firma gen Allianz parca. E foarte simplu, contacteaza-i si sigur iti pot oferi mai multe info. 🙂

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

INSTAGRAM
Follow me on Instagram!