La început de 2015

Am vrut să scriu postul acesta chiar înainte de Revelion dar, din diverse motive, nu am apucat nici să deschid laptopul. Acum, scriind, îmi dau seama că e deja 6 ianuarie și habar nu am când și cum a zburat prima săptămână din an.

Încă stau și reflectez asupra anului care tocmai s-a încheiat. Ultimii 4 ani au fost ani încărcați, plini de evenimente și realizări, dar cred că 2014 conduce detașat topul celor mai agitați și totodată buni ani de până acum. Nu a fost roz de la început până la sfârșit, dar simt că am realizat în mare cam tot ce mi-am propus.

La început de 2014 aveam foarte multe pe lista obiectivelor pentru că știam că va fi ultimul an petrecut acasă. Nu știam exact cum o să facem, dar știam că până la sfârșit de 2014 urma să mă mut în SUA. Printre reușitele de care mă bucur în 2014 se numără: terminarea masterului cu rezultate maxime, călătoritul mai mult prin țară (lux pe care știam că nu o să îl mai am pentru ceva timp), petrecerea timpului cu prietenii apropiați și numărul în creștere al articolelor de pe blog. De departe însă, cea mai frumoasă realizare a fost logodna și cununia noastră de pe plajă din noiembrie.

Pentru 2015 am încercat să nu îmi fac planuri și să setez obiective, dar pur și simplu nu m-am putut abține. Sunt într-o țară nouă și încep totul de la (aproape) 0, așa că am o listă în agenda personală cu câteva obiective pe care vreau să le văd îndeplinite la sfârșit de an. Dacă anul trecut m-am concentrat mai mult pe plimbări prin țară și petrecerea timpului cu oameni dragi, anul acesta aș vrea să mă concentrez puțin și pe dezvoltarea mea profesională de care m-am ocupat cam puțin în 2014. Vreau să îmi găsesc un drum aici în America și să continui să mă dezvolt, atât personal, cât și profesional.

2014 a fost un roller coaster emoțional care m-a trecut prin toate tipurile de stări și emoții posibile și de care îmi voi aminti mereu cu drag. Pentru 2015 am planuri și obiective, dar aștept cu nerăbdare să văd cu ce mă vor surprinde următoarele 12 luni.

Vă doresc și vouă un 2015 în care să aveți planuri și obiective duse la bun sfârșit, dar în care să vă și lăsați surprinși și să profitați de oportunitățile la care nu v-ați fi așteptat! 🙂

2015

Comments


Salut! Eu sunt Alina și de aproximativ un an și 6 luni de zile locuiesc în Statele Unite, unde am luat totul de la 0 încercând să îmi croiesc și să îmi găsesc drumul. Cred în vise împlinite, în oameni și mai cred că viața e un mix între muncă multă, noroc, momente și decizii cheie. Cred că poți găsi frumosul în aproape orice situație și poți învăța ceva de la fiecare persoană pe care o întâlnești. Mă bucur că ai ajuns aici și sper ca mai multe despre mine sper să afli din articolele pe care le scriu, articole care conțin mereu o bucățică din sufletul meu.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

INSTAGRAM
Follow me on Instagram!