Alina Ghenciu pentru ultima zi

Știu că sună puțin dramatic titlul, dar m-am trezit de dimineață și mi-am dat seama că e ultima zi în care mă mai pot prezenta oamenilor ca Alina Alexandra Ghenciu. De mâine începe un alt capitol al vieții. Un capitol în doi, pe care sper să îl scriem de la 0 cu tot atâta iubire, înțelegere și respect ca până acum. De mâine voi fi Alina Alexandra Albin (triple A, hehe :D). Voi fi tot eu, la fel, neschimbată, dar cu o altă inițială a numelui de familie și  în postura de „co-fondatoare” a unei noi familii.

Mă întreabă prietenele dacă am emoții. Evident că am, o mulțime. E un amalgam de sentimente și gânduri care te cuprind în astfel de momente. Am emoții legate de vreme (care până acum pare să țină cu noi), de faptul că e prima nunta la care particip în rol principal, evident, și habar nu am care sunt pașii și ce trebuie să fac. Nu știu cum se desfășoară nunțile la ei, ce se zice și ce se face. Mă apucă emoțiile când mă gândesc la citirea jurămintelor pe care le-am scris cu mânuța mea și pe care le voi rosti în limba engleză. Am emoții pentru că nu prea cunosc lumea care o să vină și e puțin ciudat și overwhelming în același timp să nu cunosc mare parte din familia mirelui. :))

În plus, am ales să nu cheltui aproape 200 $ pe freză și machiaj, mai ales că nici nu aș avea idee unde să mă duc pe aici prin zonă. Așa că am decis să fiu propriul make-up artist și hairstylist pentru ziua cea mare. Fingers crossed, vă rog! 😀

Deci motive de emoții ar fi multe. Dar sunt genul de emoții pozitive, emoțiile alea frumoase care îți rămân dragi în suflet. Dacă ziua de sâmbătă ar avea măcar jumătate din magia ultimilor 3 ani, ar fi o zi extraordinară.

Am venit aici într-o țară nouă, la o viață nouă, cu situații noi și cu multă lume nouă întâlnită în fiecare zi. Toate sunt noi. Mai puțin iubirea noastră. O iubire pe care mâine o sărbătorim așa cum se cuvine, prin promisiunea că va fi pentru totdeauna. 🙂

nunta plaja

Comments


Salut! Eu sunt Alina și de aproximativ un an și 6 luni de zile locuiesc în Statele Unite, unde am luat totul de la 0 încercând să îmi croiesc și să îmi găsesc drumul. Cred în vise împlinite, în oameni și mai cred că viața e un mix între muncă multă, noroc, momente și decizii cheie. Cred că poți găsi frumosul în aproape orice situație și poți învăța ceva de la fiecare persoană pe care o întâlnești. Mă bucur că ai ajuns aici și sper ca mai multe despre mine sper să afli din articolele pe care le scriu, articole care conțin mereu o bucățică din sufletul meu.

 1. Romina

  14 noiembrie

  Alina draga,astept cu nerabdare sa te vad mireasa!nu uita ca e ziua voastra speciala si nu uita sa zambesti ,iar restul vine de la sine!Pot sa zic ca sunt cele mai frumoase emotii pe care le potzi trai,asa ca…go girl!!

  • alina

   25 noiembrie

   Mersi Romina! 😀 Sper că ți-au plăcut pozele! 😀

 2. […] cum spuneam și în articolul precedent, am ales să facem totul cât mai simplu și mai elegant. De la decor și până la […]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

INSTAGRAM
Follow me on Instagram!