READING

Prietenie la început de drum

Prietenie la început de drum

Atunci când am început să scriu aici pe blog, nu aveam nici un fel de așteptare de la el. Am început să o fac pentru a-mi exersa scrisul, pentru a împărtăși diferitele experiențe personale și pentru a avea un loc al meu în lumea asta mare a online-ului.

Cu timpul însă, lucrurile au evoluat și am ajuns să cunosc o mulțime de oameni interesanți scriind în acest mini-jurnal online. Pe unii i-am ajutat eu cu informații, în alte cazuri am fost eu cea ajutată. De exemplu, prin intermediul blogului, am ajuns să cunosc un grup fain de fete care au trecut și trec prin același proces de emigrare ca mine, și care m-au ajutat și mă ajută foarte mult atât cu partea de acte, cât și cu alte informații utile legate de adaptarea și tranziția către un nou stil de viață. Informații și sfaturi de la persoane care trec prin exact același lucru sunt priceless când nu știi în ce direcție să o iei.

Tot prin intermediul blogului am cunoscut-o și pe Laura. Ea căuta informații despre viza de turist pentru SUA și a găsit astfel blogul meu. Mi-a scris un e-mail, am început să povestim și nu ne-am mai oprit de atunci. Ea locuiește de aproape 5 ani în America așa că am găsit rapid multe subiecte de conversație și puncte în comun. Între timp, am ajuns și eu prin zonă și am stabilit că după 9 luni de povestit în medii virtuale, ar fi cazul să ne cunoaștem și în persoană. Așa că ea a fost foarte drăguță și ne-a chemat, și pe mine și pe John, la baby shower-ul fetiței pe care o așteaptă.

Am acceptat cu drag invitația și am plecat cu noaptea-n cap spre Charleston, orașul unde Laura locuiește.

alina baby shower

Îmi place mult ideea de baby shower și am văzut că și în România conceptul devine tot mai interesant pentru viitoarele mămici. Până la urmă e o ocazie în plus de a sărbători minunea care urmează să vină pe lume și contextul perfect pentru a oferi viitoarei mămici lucrușoare utile pentru bebe.

După cum vedeți din pozele de mai jos, soacra Laurei a organizat un baby shower desprins parcă din pozele de pe Pinterest și demn de reviste. Totul a arătat impecabil, de la decor și până la mâncare.

La intrare ne-a întâmpinat cu un candy bar plin cu dulciuri și prăjiturele personalizate. Și, după cum puteți vedea din poze, nici culorile nu au fost lăsate la voia întâmplării. Totul era în nunațe de roz pal, mov și alb.

candy bar

bomboane baby shower

dulciuri baby shower

cadouri

decor floral

Laura a avut de deschis o mulțime de cadouri de care sperăm că Sydney Rose se va bucura peste câteva luni. 🙂

cadouri baby shower

tort baby shower

Iar la sfârșit, fiecare invitat a primit un pahar personalizat cu inițialele proprii. Pahar pe care l-am umplut cu delicioasele dulciuri din candy bar, of course. 😀

favors baby shower

Mă bucur tare că am reușit să o cunosc personal pe Laura. Mă bucur tare că încep să găsesc și aici oameni frumoși din toate punctele de vedere. Mă bucur că încet, încet se leagă prietenii. Prinde tare bine să știi că sunt câteva persoane și pe partea asta a Atlanticului pe care mă pot baza, cu care pot schimba o vorbă în românește și care sunt pe acceași lungime de undă cu mine.

Și mă bucur și mai tare că Laura va fi alături de mine sâmbătă, la cununie. 😀

alina si laura

alina si laura

Laura, mulțumim tare de invitație! Ne-a plăcut de voi, ne-a plăcut mult evenimentul și de abia așteptăm să o cunoaștem pe Sydney Rose!

La cât mai multe întâlniri de genul! 😀

Comments


Salut! Eu sunt Alina și de aproximativ un an și 6 luni de zile locuiesc în Statele Unite, unde am luat totul de la 0 încercând să îmi croiesc și să îmi găsesc drumul. Cred în vise împlinite, în oameni și mai cred că viața e un mix între muncă multă, noroc, momente și decizii cheie. Cred că poți găsi frumosul în aproape orice situație și poți învăța ceva de la fiecare persoană pe care o întâlnești. Mă bucur că ai ajuns aici și sper ca mai multe despre mine sper să afli din articolele pe care le scriu, articole care conțin mereu o bucățică din sufletul meu.

  1. […] SUA există obiceiul de a da invitaților de la nuntă sau baby-shower sau alte evenimente de genul, favors. Adică un mic cadou simbolic prin care să le mulțumești […]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

INSTAGRAM
Follow me on Instagram!