Am spus DA!

Da, am spus un mare DA celui mai bun și romantic bărbat de pe lumea asta.

Și da, aș fi vrut să vă povestesc despre asta exact atunci când s-a întâmplat, dar viața la casă nouă îmi ocupă momentan tot timpul liber. Dar nu-i nimic, recuperăm de-acum.

Nu vreau să fiu ipocrită să zic că nu mă așteptam la un astfel de moment. Îmi cunosc prietenul, de-acum logodnic, suficient de bine încât să știu că nu m-ar fi lăsat el fără inel înainte de cununia civila. 😀 Doar că lucrurile au decurs puțin diferit în relația noastră. Ne-am decis că viza de logodnă e cea mai bună opțiune pentru noi, nu eram logodiți dar știam că vrem un viitor împreună. Ba chiar am stabilit și data cununiei, tot înainte de logodnă. Tocmai de aceea nu aveam nicio așteptare de la acest moment, nu îmi făcusem nici un plan, nici un gând, nici un scenariu. Am lăsat lucrurile să decurgă de la sine.

Probabil vă întrebați cum m-a cerut. Simplu nu i-a fost pentru că nu e ușor să surprinzi fata cu care te însori peste o lună. 😛 Fără să îmi dau însă seama, l-am ajutat foarte mult.  După o noapte întreagă de urmărit The Walking Dead (știu, foarte romantic), i-am propus să mergem să vedem răsăritul pe plaja pe care peste 2 săptămâni avem cununia civilă. Nu știu ce mi-a venit, pur și simplu părea o dimineață frumoasă de octombrie, cu un cer senin și o briză călduță care te invita parcă la o plimbare pe plajă. Plus că îmi era dor de un răsărit pe plajă, nu mai văzusem unul de prin anii liceului când am fost la Costinești. Și dacă tot trăim lângă Ocean, să profităm de asta, nu?

Să nu vă inducă în eroare geaca mea, lipsa de somn m-a făcut să simt mai puține grade decât erau de fapt în termometru. Cu o cafea în mână și cu o pătură în alta, am luat un loc pe plajă și am așteptat cuminți răsăritul. Vorbind foarte sincer, nu mă așteptam la nimic prin simplul motiv că propunerea de a merge pe plajă a venit din partea mea. Cred că nici el nu se aștepta să-l invit la un răsărit așa, cu noaptea-n cap și dintr-o dată. Uite ce poate face uneori un dram de spontaneitate. 😛

alina ghenciu ocean

rasarit

Răsăritul s-a lăsat puțin așteptat, așa că am avut timp să imortalizez momentele de dinainte.

poze rasarit

plaja florida america

starbucks

plaja florida

inainte de rasarit

pescuit ocean

dimineata plaja

Și exact, dar exact când a răsărit Soarele, John a îngenunchiat în fața mea și a ținut un mini-discurs așa de frumos pe care, de emoții, mi-l amintesc mai mult din filmulețul pe care îl avem pe camera foto a lui John frumos ascunsă după o tufă pentru a surprinde momentul. Din păcate nu cred că o să primesc vreodată permisiunea să fac public videoul, dar să mă credeți pe cuvânt că era acel tip de discurs care avea the „awww effect” și care îți cam tăia orice răsuflare. 😀

rasarit oceanul atlantic

rasarit ocean

Odată cu Soarele care ieșea timid dintre nori, a venit și răspunsul care nu avea cum să fie altul decât YES/DA. Ca să fiu sinceră, nici nu mi-am dat seama în ce limbă am răspuns, dar s-a prins el că e de bine. :)) Și au urmat câteva selfie-uri, că doar așa un moment unic și frumos trebuie imortalizat și păstrat pentru totdeauna. 🙂

alina si john

logodita plaja

O fată fericită, proaspăt logodită

logodna ocean

Povestea inelului

Și acum despre inel. E atâta de frumos încât nu-mi pot lua ochii de la el. Mă tot uit de zile bune la el și mi se pare că e exact ceea ce mi-aș fi dorit și mult mai mult decât atât. John știe că țin mult la lucrurile care au o poveste și o însemnătate. Așa că nu s-a limitat la a comanda un simplu inel de logodnă, ci l-a creat chiar el. Adică l-a desenat de la 0, exact așa cum și-a imaginat el că mi-ar plăcea să arate. Și, dacă vă uitați atent, pe fiecare parte a inelului este stilizată litera A cele 3 litere de la actualele prenume + viitorul nume de familie (AAA). Și tot pe fiecare parte, în stânga și dreapta pietrei mari, sunt câte 7 diamante mici pentru că suntem împreună din 7. 07. 2011. Un inel special și frumos, așa ca povestea noastră de dragoste. 🙂

Mă bucur tare mult pentru inelul acesta care reprezintă simbolul iubirii noastre, simbolul faptului că am reușit să rămânem împreună după 3 ani petrecuți la distanță, că am reușit să clădim o relație frumoasă și că urmează să începem un nou capitol din viață, de data asta împreună și fizic. Pentru totdeauna!

logodna plaja ocean

inel de logodna ocean

cerere casatorie

inel de logodna

Nu, încă nu îmi vine să cred că sunt logodită și peste 3 săptămâni și căsătorită. În mintea mea încă se derulează primele momente ale relației, navetele SUA – România, excursiile împreună, momentele grele prin care am trecut, nebunia și stresul actelor, mutarea mea aici și multe altele. Încă nu-mi vine să cred că de data asta nu mai numărăm zilele până la despărțire, ci doar cele rămase până la cununia care va avea loc în curând.

Ce sentiment frumos! 🙂

Comments


Salut! Eu sunt Alina și de aproximativ un an și 6 luni de zile locuiesc în Statele Unite, unde am luat totul de la 0 încercând să îmi croiesc și să îmi găsesc drumul. Cred în vise împlinite, în oameni și mai cred că viața e un mix între muncă multă, noroc, momente și decizii cheie. Cred că poți găsi frumosul în aproape orice situație și poți învăța ceva de la fiecare persoană pe care o întâlnești. Mă bucur că ai ajuns aici și sper ca mai multe despre mine sper să afli din articolele pe care le scriu, articole care conțin mereu o bucățică din sufletul meu.

  1. adriana

    4 noiembrie

    Felicitari, o viata frumoasa si fericita sa aveti impreuna ca si rasaritul de saore.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

INSTAGRAM
Follow me on Instagram!