READING

O seară specială cu fetele

O seară specială cu fetele

Pentru că a mai rămas puțin până la marea plecare, prietenele mele dragi s-au gândit că nu mă pot lăsa să plec fără un mic Bridal Shower în cinstea faptului că foarte curând mă voi căsători civil și voi părăsi astfel clubul burlăcițelor. :D Nu numai că mi-au organizat o seară de vis, dar s-au și vorbit între ele ca nu cumva să omită pe cineva de pe listă. Și deși unele dintre ele nu se cunoșteau decât thanks to Facebook, au reușit să se organizeze în așa fel încât să nu lipsească nimeni.

candy bar bridal shower

candy bar bridal shower

bridal shower pentru alina

bridal shower pentru alina

Fetele au fost atente și au pregătit acest mic bachlorette party până la ultimul detaliu. M-am bucurat că mă cunosc suficient de bine încât să știe că prefer o astfel de seară între fete în loc de bătutul cluburilor cu un voal pe cap. :) După cum vedeți și din poze, totul a fost foarte roz și foarte drăguț decorat. Au pregătit cupcakes homemade făcute cu multă dragoste, dulciuri și un pahar de șampanie pe care l-am ciocnit în cinstea fericitului eveniment.

cupcakes

cupcakes

Până și paharele de șampanie au avut un personal touch pentru a se potrivi cu restul decorului. :D

bridal shower glasses

bridal shower glasses

Am apreciat și decorurile personalizate făcute de Cris cu mult drag și multă pricepere pe care au fost trecute inițialele prenumelor mele + inițiala viitorului nume.

decor bridal shower

decor bridal shower

Am rămas foarte plăcut surprinsă de modul în care au organizat și decorat totul și asta se vede foarte clar pe expresia feței. :D

future bride to be

future bride to be

Și ca orice bridal shower care se respectă, am primit o coroniță roz (cum altcumva?!) și o panglică de future bride to be pe care le voi pune la loc de cinste în viitorul apartament.

bride to be

bride to be

Future bride to be

Și printre dulciuri, vin, șampanie și povești despre rochii de mireasă, fetele s-au gândit că ar fi foarte interesant să facem și un joculeț. I-au trimis lui John un chestionar cu câteva zile înainte cu întrebări despre noi și despre relația noastră. Ei bine, aceleași întrebări mi-au fost puse și mie pentru a vedea dacă știu cum a răspuns John și cât de bine ne cunoaștem, atât unul pe celealt, cât și relația noastră. Nu numai că am știut răspunsul corect la mai toate întrebările, dar de multe ori am răspuns și cu aproximativ aceleași cuvinte. Perfect match, v-am mai spus eu. :D ;)

jocuri bridal shower

jocuri bridal shower

sampanie angelli

sampanie angelli

sampanie bridal shower

sampanie bridal shower

ciocnire

ciocnire

Cheers!

petrecere

petrecere

sampanie

sampanie

My besties!

girls night

girls night

decor

decor

decoratiuni bridal shower

decoratiuni bridal shower

future mrs albin

future mrs albin

baloane

baloane

A fost o seară veselă, o seară roz, o seară plină de zâmbete în care am fost înconjurată de cele mai bune prietene. Poate pentru ultima dată în formație completă. Și le mulțumesc din suflet pentru asta!

Comments


Salut! Eu sunt Alina și de aproximativ un an și 6 luni de zile locuiesc în Statele Unite, unde am luat totul de la 0 încercând să îmi croiesc și să îmi găsesc drumul. Cred în vise împlinite, în oameni și mai cred că viața e un mix între muncă multă, noroc, momente și decizii cheie. Cred că poți găsi frumosul în aproape orice situație și poți învăța ceva de la fiecare persoană pe care o întâlnești. Mă bucur că ai ajuns aici și sper ca mai multe despre mine sper să afli din articolele pe care le scriu, articole care conțin mereu o bucățică din sufletul meu.

  1. Am spus DA!

    30 octombrie

    […] logodnic, suficient de bine încât să știu că nu m-ar fi lăsat el fără inel înainte de cununia civila. Doar că lucrurile au decurs puțin diferit în relația noastră. Ne-am decisă că viza de […]

  2. […] pe lângă faptul că am o familie minunată, nici prietenii mei nu sunt mai prejos. Laura, Roxi și Sabina mi-au făcut cea mai frumoasă surpriză și mi-au […]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

INSTAGRAM
Follow me on Instagram!