READING

Un sfert de secol și un început de drum nou

Un sfert de secol și un început de drum nou

A trecut și ziua mea de naștere și, oricât de mult nu mi-ar plăcea cum sună, am deja un sfert de secol. Mai exact, 25 de ani de la poza asta. :)

alina ghenciu

Mama cu bebicu’ gras și brunet

Aș fi tentată să zic că nu știu unde și cum au zburat, dar dacă stau să mâ gândesc înapoi preț de câteva minute îmi dau seama că totuși nu au trecut atât de repede sau cel puțin nu au zburat degeaba. Dimpotrivă, am strâns multe amintiri, am cunoscut o mulțime de oameni faini și am realizat lucruri frumoase.

Și cum mie nu îmi place să treacă nicio zi de naștere fără o mică sărbătorire, nici la 25 de ani nu am stat acasă de ziua mea. Am visat eu la un party mai mărișor cu ocazia asta, că deh cică e un sfert de secol și e mai cool, dar din motive legate de buget, de timp și de alte lucruri, am decis că nu o să facem mare tam-tam nici anul ăsta. Am ieșit însă tot weekend-ul cu toți prietenii mei prin diferite locuri și cu ocazia asta vă anunț că s-a deschis Fratelli Terazza, terasa mea preferată care e oază de liniște și răcoare pe malul Begăi. Tot în weekend am fost și la Casa Bunicii care oferă celor care își serbează ziua acolo un voucher de 100 de lei pentru a-l folosi pentru consumație. Best deal ever! Mâncare ok, servire bună și o terasă liniștită și frumoasă! Vă recomand! Iar duminica am petrecut-o în familie la Casa Altringen, un loc maaaagic și minunat pe care îl recomand de câte ori am ocazia. Am scris și pe foodcrew despre el, așa că nu mă mai întind și aici, ci doar vă las niște poze.

casa altringen

Casa Altringen

flori mov

natura

alina si buni casa altringen

Cu Buni

alina si mama

Like mother, like daughter

alina si mario

Mario, fratele meu

mama si tata

Mama și tata

alina ghenciu 25 de ani

25 de ani

25 de ani

Am primit cadouri frumoase și am fost înconjurată de oamenii dragi. Dar cel mai și cel mai frumos cadou pe care l-am primit vine de la John și nu are nici o legătură cu lucrurile materiale, ci cu planul nostru pe termen lung. Pentru că primesc de 3 ani aceeași întrebare care are legătură cu mutarea mea acolo și pentru că 3 ani de navetă au fost suficienți, țin să vă anunț pe această cale că săptămâna trecută am demarat procesul de emigrare care este unul extrem de complex și de complicat. Am decis să aplicăm pentru viza K1 care poartă și generic denumirea de viză de logodnă. Nu, nu suntem încă logodiți but this is the plan. Așa că nu ne felicitați încă, ci păstrați momentul ăsta pentru când o fi să fie. :) Mai degrabă urați-ne succes și răbdare de fier pentru că tot procesul ăsta poate dura de la câteva zile și  până la 5-6 luni în funcție de cum se procesează dosarele. Nu îmi place să stau la mila norocului, dar de data asta nu avem încotro.

Mă gândesc și acum că atunci când eram mai mică îmi imaginam că 25 de ani e pragul acela când trebuie să ai toate lucrurile aranjate. Și iată-mă totuși la 25 de ani în fața unui moment pe care nu credeam să-l trăiesc vreodată, decizia de a mă muta departe.

Și îmi dau seama încă o dată cât de frumoși și fericiți au fost primii 25 de ani. Dar mai îmi dau toutși seama și că the best is yet to come. :)

Comments


Salut! Eu sunt Alina și de aproximativ un an și 6 luni de zile locuiesc în Statele Unite, unde am luat totul de la 0 încercând să îmi croiesc și să îmi găsesc drumul. Cred în vise împlinite, în oameni și mai cred că viața e un mix între muncă multă, noroc, momente și decizii cheie. Cred că poți găsi frumosul în aproape orice situație și poți învăța ceva de la fiecare persoană pe care o întâlnești. Mă bucur că ai ajuns aici și sper ca mai multe despre mine sper să afli din articolele pe care le scriu, articole care conțin mereu o bucățică din sufletul meu.

  1. Am spus DA!

    30 octombrie

    […] exact, dar exact când a răsărit Soarele, John a îngenunchiat în fața mea și a ținut un mini-discurs așa de frumos pe care, de emoții, mi-l […]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

INSTAGRAM
Follow me on Instagram!