READING

Workshop-uri de PR la Timișoara

Workshop-uri de PR la Timișoara

E din nou acea perioadă faină din an când workshop-urile PRbeta se întâmplă din nou în Timișoara. După un turneu prin toată țara (Cluj, Oradea, Iași, Brașov), workshop-urile de comunicare ajung și în orașul de pe Bega. În perioada 25 -30 noiembrie are loc, la Timișoara, cea de-a doua ediție a workshop-urile PRbeta, dedicate studenților și masteranzilor din facultățile de comunicare, marketing, jurnalism și alte domenii conexe.

Cei care vor susține aceste training-uri sunt persoane cu multă expertiză în domeniul din care provin. Și dacă nu mă credeți pe cuvânt, check the list:

Cine poate participa?

Studenții și masteraznii în ani terminali care sunt interesați de comunicare sub toate formele ei, atât online, cât și offline. La workshop-urile PRbeta înveți despre comunicare online, branding, social media și primești multe informații utile și de actualitate din domeniu. Singura condiție pentru pe care o impun organizatorii este să fiți prezenți la fiecare workshop din cele 6, fiecare având o durată medie de 4 ore (timp în are nu aveți când să vă plictisiți, trust me!).

La workshop-uri participă, de asemenea, companiile care oferă internship-uri pentru o parte din studenții participanți. Ei pot alege să interacționeze direct cu voi și vă pot urmări evoluția pe parcursul săptămânii de pregătire.

Cum ne înscriem?

Cei care doresc să se înscrie pot trimite un CV și o scrisoare de intenție la contact@prbeta.ro sau completează direct formularul de pe workshops.prbeta.ro. Dacă treci de prima etapă a selecției, vei fi sunat/ă pentru un mini-interviu telefonic. Termenul limită până la care te poți înscrie este joi, 21 noiembrie 2013 așa că nu mai sta pe gânduri!

Beneficii

Pe lângă faptul că poți pleca acasă cu un internship sau poate chiar un job, experiența în sine valorează extraordinar de mult. Posibilitatea de a interacționa cu persoane cu ani de experiență în spate și care vă învață lucruri practice din domeniul este cel mai important câștig după aceste workshop-uri.

Eu am luat parte acum un an din postura de voluntar și am fost încântată. Aici puteți citi cum a fost la workshop la Alexandru Negrea, Monica Jitariuc, Dragoș Alexa, Corina Săftescu, Victor Kapra și Răzvan Baciu.

Workshop PRbeta Timisoara 2013

Workshop-urile PRbeta sunt organizate de PRbeta, cu susţinerea Romtelecom. Parteneri ai evenimentului: DanoneAutonom Rent-a-Car, Facultatea de Ştiinte Politice, Filosofie şi Ştiinte ale Comunicării, din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara şi Facultatea de Ştiinte ale Comunicării, din cadrul Universităţii ”Politehnica” din Timişoara. Parteneri media: IQadsSMARK24FUNAIESECPR-RomaniaCarturestiFacebrands.rostudenție.romarketing20.ro şi Asociaţia Amvest.

Comments


Salut! Eu sunt Alina și de aproximativ un an și 6 luni de zile locuiesc în Statele Unite, unde am luat totul de la 0 încercând să îmi croiesc și să îmi găsesc drumul. Cred în vise împlinite, în oameni și mai cred că viața e un mix între muncă multă, noroc, momente și decizii cheie. Cred că poți găsi frumosul în aproape orice situație și poți învăța ceva de la fiecare persoană pe care o întâlnești. Mă bucur că ai ajuns aici și sper ca mai multe despre mine sper să afli din articolele pe care le scriu, articole care conțin mereu o bucățică din sufletul meu.

  1. […] au început să vină de la sine. Am început cu un blog, după care a venit minunata experiență PRbeta și ucenicia pentru Cristina, căreia îi mulțumesc frumos pentru răbdarea cu care m-a învățat […]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

INSTAGRAM
Follow me on Instagram!