READING

PRbeta 2013 – conferința regională de comuni...

PRbeta 2013 – conferința regională de comunicare

Se întâmplă de multe ori, și aici mă includ și pe mine, să aud oameni care se plâng că prin Timișoara nu se desfășoară destule evenimente. Ei bine, nu se întâmplă foarte multe, dar și când se întâmplă, indicat e să nu le ratăm.

Unul dintre evenimentele pe care vi le recomand cu drag și din suflet este Conferința PRbeta – singura conferința regională de comunicare. Și să știți că nu vă recomand asta doar din postura de participant, ci și din postura de voluntar. Anul trecut am ajutat-o pe Cristina aproximativ 3 luni de zile cu tot ceea ce a avut nevoie pentru acest eveniment și știu exact volumul de muncă pe care organizarea unui astfel de eveniment de anvergură îl implică și mai știu și importanța lui pentru comunitatea timișoreană.

Alina la PRbeta

Voluntar PRbeta

Ediția din acest an are loc pe 16 și 17 mai la Hotel Timișoara. Ziua de conferință are loc în data de 16 mai și aduce la Timișoara reprezentanți ai agențiilor de comunicare din București și nu numai care ne vor vorbi despre noutățile din domeniul comunicării, despre studii de caz relevante și ne vor învăța cum să comunicăm mai bine. Dintre cei care ne vor vorbi la conferință se numără: Oana Bulexa de la The Practice (cea mai premiată agenție de comunicare din țară), Mugur Pătrașcu de la iLeo, Călin Crainic de la Vitrina Advertising, Sorin Trâncă de la Friends Advertising, Georgiana Gheorghe de la Presage, Dragoș Alexa de la Creatica și alții.

De la fiecare vom avea ce învăța, însă eu personal aștept cu nerăbdare să o ascult pe Oana Bulexa care face o treabă minunată la The Practice și pe Simona Neumann, Director Executiv Ascociația Timișoara Capitală Culturală Europeană. Sunt curioasă cum a abordat doamna Neumann candidatura orașului nostru la titlul de Capitală Culturală Europeană și care sunt planurile pe termen lung.

Dacă la cele două ediții de până acum evenimentul se întindea pe durata unei singure zi, anul acesta Oltea și Cristina s-au gândit că ar fi tare util, și bine au făcut, să introducă și workshop-uri pentru cei care doresc să învețe mai multe despre cum pot folosi instrumentele de comunicare și promovare online, cum pot avea o relație bună  cu mass-media și cum pot depăși crizele de comunicare.  Workshop-urile din data de 17 mai vor fi susținute de specialiști în domeniul comunicării, iar organizatorii au ales cei mai reprezentativi traineri pentru fiecare workshop: Alexandru Negrea va ține un training despre Strategii de conținut pe Facebook, Monica Jitariuc va vorbi despre situații de criză în comunicare, Victor Kapra va detalia metodele de comunicare cu media, Cristian Ignat va învăța participanții cum să realizeze campanii AdWords de succes, Alex Ciucă va prezenta care sunt pașii de la un site la comunicare online, iar Dragoș Alexa va lucra cu participanții la definirea unei strategii de branding utile fiecăruia. Costul unui workshop este de 99 de lei.

Biletul pentru conferință costă 159 de lei, iar vestea bună pentru studenți este că pentru ei există un discount de 50% din prețul biletului așa că nu există scuze pentru a lipsi de la acest eveniment.

E important să realizăm, ca oameni de comunicare sau viitori oameni de comunicare, importanța și utilitatea să participării noastre la astfel de evenimente care ne oferă o privire de ansamblu asupra direcției spre care domeniul se îndreaptă și care ne învață cum să ne abordăm și mai bine profesia.

Nu mai stați pe gânduri și înscrieți-vă cât încă mai sunt locuri! Ne vedem acolo! 😀

Conferința PRbeta este organizată de Asociația Amvest, cu susținerea Romtelecom. Înscrierea la eveniment se poate face online, pe pagina PRbeta: http://prbeta.ro/inscrieri. Dacă locurile disponibile pentru conferință sunt în număr de 200, la workshop-uri locurile sunt limitate: câte 25 pentru fiecare dintre acestea.

Comments


Salut! Eu sunt Alina și de aproximativ un an și 6 luni de zile locuiesc în Statele Unite, unde am luat totul de la 0 încercând să îmi croiesc și să îmi găsesc drumul. Cred în vise împlinite, în oameni și mai cred că viața e un mix între muncă multă, noroc, momente și decizii cheie. Cred că poți găsi frumosul în aproape orice situație și poți învăța ceva de la fiecare persoană pe care o întâlnești. Mă bucur că ai ajuns aici și sper ca mai multe despre mine sper să afli din articolele pe care le scriu, articole care conțin mereu o bucățică din sufletul meu.

  1. CristinaTM

    30 aprilie

    Hehe, ce vremuri simpatice au fost anul trecut:). dar să nu uităm s-o menționăm și pe Oltea în organizare, pentru că a muncit la fel de mult ca mine pentru eveniment.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

INSTAGRAM
Follow me on Instagram!