Timşoara wireless

Ador Timişoara şi nu cred că m-aş muta vreodată într-un alt oraş din România. Chiar şi în drum spre lucru, am început să nu mă mai uit la oamenii cu feţe triste şi obosite, ci înspre clădiri şi lucruri frumoase.

Partea proastă e că de multe ori nu le văd din cauza…firelor de electricitate. Da, firele alea de ne dau curent, net şi alte lucruri fără de care supravieţuim cu greu. În afară de Piaţa Unirii mai toată Timişoara e cablată în proporţie e 80%.

Oriunde încerci să ridici privirea să admiri lucrurile frumoase ce ne înconjoară, vizibilitatea îţi este de redusă de acest cabluri care au împânzit oraşul. Pe lângă faptul că obstrucţionează vederea, arată şi foarte inestetic.

Chiar şi John când a venit în România s-a mirat de unde şi de ce atâtea fire. Mă gândesc că pentru turiştii veniţi să ne viziteze oraşul, ăsta nu e tocmai un plus.

Ştiu că probabil o lucrare pentrru a le ascunde puţin ar costa enorm şi reprezintă o muncă titanică, însă Timişoara noastră ar fi atât de frumoasă dacă ar fi puţin mai…wireless.

Timisoara

Timisoara

Timisoara primavara

Timisoara primavara

Timisoara 1 decembrie

Timisoara 1 decembrie

Timisoara iarna

Timisoara iarna

Comments


Salut! Eu sunt Alina și de aproximativ un an și 6 luni de zile locuiesc în Statele Unite, unde am luat totul de la 0 încercând să îmi croiesc și să îmi găsesc drumul. Cred în vise împlinite, în oameni și mai cred că viața e un mix între muncă multă, noroc, momente și decizii cheie. Cred că poți găsi frumosul în aproape orice situație și poți învăța ceva de la fiecare persoană pe care o întâlnești. Mă bucur că ai ajuns aici și sper ca mai multe despre mine sper să afli din articolele pe care le scriu, articole care conțin mereu o bucățică din sufletul meu.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

INSTAGRAM
Follow me on Instagram!