O noapte cu (sc)lipici

Şi-am ajuns încet, încet în ultima zi a acestui an. Ziua în care închinăm un pahar de şampanie în cinstea anului care tocmai se încheie şi privim înainte cu speranţă la anul ce stă să-nceapă.

Dacă pentru băieţi treaba e destul de simplă în ceea ce priveşte pregătitul pentru seara dintre ani, la fete treaba-i cam încâlcită.

Eu ador noaptea de Revelion pentru că e ocazia perfectă pentru a adăuga puţin mai multă strălucire decât în orice altă seară din an, şi asta fără să fim criticate că suntem PREA glam. 🙂 E important totuşi să ţinem minte treaba cu less is more.

Eu am căutat prin oraş ţinuta perfectă, am şi găsit-o dar până m-am decis să o iau era demult vândută. Deşi aş fi vrut o ţinută plină de culoare şi glam (roşie era rochia aia), am rămas până la urmă la clasicul negru. Am ales pentru seara de revelion o rochie neagră, simplă cu bretele şi cu franjurii aceia specifici anilor ’20. Deşi roşu cu paiete ar fi mers perfect pentru ocazia asta, negrul nu se demodează niciodată aşa că sunt destul de mulţumită de ceea ce am luat. 🙂

Rochie

Make-up

Pentru că rochia e neagră, trebuie neapărat să adaug puţină culoare ţinutei aşa că am ales să o combin cu un mov care merge foarte bine mai ales pentru make-up. Tot la machiaj voi adăuga puţin auriu pentru că ador combinaţia mov – galben (auriu).

Pentru farduri rezistente care să rămână intacte până târziu în dimineaţă vă recomand cu încredere cele de la MAC, Sephora şi mai ales Seventeen. Eu chiar am ales un mov sidefat intens din gama Radiant – gama profesională de la Seventeen şi arată extraordinar. 🙂

Pentru obraji cel mai bine merge pudra sidefată de la MAC iar pentru buze un ruj de la Rimmel London.

Pudra MAC

Revelion 2012-2013

Hair

Partea grea va fi cu părul. Deşi e lung, e blond etc. eu nu prea am ce să fac cu el. Nu că nu ar exista opţiuni, ci pentru că eu am două mâini stângi. M-am uitat vreo două ore la tutoriale pe youtube şi până la urmă o să aleg fie varianta buclelor, fie pe cea a parului întins, depinde cât chef de pregăteală am.

Toata ţinuta va fi accesorizată cu cei mai sparkling şi mai frumoşi cercei ai mei şi bineînţeles cu ceasul de care nu mă despart niciodată. 🙂

Cercei Swarovski

New Year's Eve

Acum suntem gata de party!

Distracţie plăcută vă doresc! 😀

Bye-bye 2012! Welcome 2013! 😀

Comments


Salut! Eu sunt Alina și de aproximativ un an și 6 luni de zile locuiesc în Statele Unite, unde am luat totul de la 0 încercând să îmi croiesc și să îmi găsesc drumul. Cred în vise împlinite, în oameni și mai cred că viața e un mix între muncă multă, noroc, momente și decizii cheie. Cred că poți găsi frumosul în aproape orice situație și poți învăța ceva de la fiecare persoană pe care o întâlnești. Mă bucur că ai ajuns aici și sper ca mai multe despre mine sper să afli din articolele pe care le scriu, articole care conțin mereu o bucățică din sufletul meu.

  1. […] mă limitez la argintiu, auriu și eventual foarte puțin roz deschis dar nu promit nimic. Anyway, sclipiciul e tema […]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

INSTAGRAM
Follow me on Instagram!