READING

Eveniment caritabil – Crăciunul este pentru ...

Eveniment caritabil – Crăciunul este pentru toată lumea

E Crăciun şi îmi place să văd că în jurul meu toată lumea e mai zâmbitoare ca de obicei şi faptele bune sunt la tot pasul.

Nici colegii mei de la master nu fac excepţie şi s-au organizat rapid pentru un eveniment caritabil, organizat cu dragoste şi bucurie. O acţiune demnă de felicitat care poartă numele Poveşti de suflet pentru suflet, un eveniment dedicat oamenilor străzii.

Sub deviza Crăciunul este pentru toată lumea, evenimentul îşi propune să aducă magia povestirilor în mijlocul nostru, atmosferă ce va fi oferită de invitaţi ca Robert Şerban, Viorel Marineasa, Bogdan Munteanu, Tudor Creţu, Ana Puşcaşu, Daniela Raţiu şi Radu Pavel Gheo.

Evenimentul va fi presărat cu  siscuţii libere, miros de scorţişoară, reminescenţe ale copilăriei, expuneri personale de fapte bune şi delectări muzicale în spiritul sărbătorilor de iarnă alături de Claudia Fotin (vioară), Milena Stoianovici (vioară) şi Evelin Belcea (pian), toate acestea îşi găsesc loc în meniul evenimentului.

Îndemnul meu este să luaţi parte la eveniment şi dacă aveţi haine, încălţăminte sau alte lucruri pe care le credeţi utile celor mai puţin norocoşi, aduceţi-le cu voi pentru a încălzi şi alte suflete. 🙂

Evenimentul va avea loc în data 7 Decembrie 2012, ora 19:00, în Cuib d’Arte. 🙂

Pentru mai multe informaţii, click aici.

Comments


Salut! Eu sunt Alina și de aproximativ un an și 6 luni de zile locuiesc în Statele Unite, unde am luat totul de la 0 încercând să îmi croiesc și să îmi găsesc drumul. Cred în vise împlinite, în oameni și mai cred că viața e un mix între muncă multă, noroc, momente și decizii cheie. Cred că poți găsi frumosul în aproape orice situație și poți învăța ceva de la fiecare persoană pe care o întâlnești. Mă bucur că ai ajuns aici și sper ca mai multe despre mine sper să afli din articolele pe care le scriu, articole care conțin mereu o bucățică din sufletul meu.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

INSTAGRAM
Follow me on Instagram!