READING

Customer care a la Pizza Hut

Customer care a la Pizza Hut

Despre customer care nu v-am vorbit până acum şi îmi pare rău pentru că aş fi avut multe exemple de aşa NU. Mă bucur însă că, deşi povestesc pentru prima dată despre un exemplu concret, este vorba de unul pozitiv.

Ştiţi şi voi deja că mă ocup de proiectul foodcrew.ro unde sunt Nuţi Foame. Numele e funny şi îl datorez colegului meu, Alex, nu de alta dar eu nu sunt atât de inventivă şi creativă ca şi el. Practic el vine de undeva de la Alina, Alinuţa, Nuţi şi fiind vorba de mâncare Nuţi Foame. 😀 Vă spun asta pentru că nu mă ascund în spatele acelui frumos desen. 😀 Pe banii mei pot povesti cam ce îmi trece prin cap despre ce-am mâncat indiferent că-nu Nuţi, Alina, Aly sau whoever. Dacă tot am ajuns aici, aveţi şi-un link dacă vă plictisiţi tare, tare unde să ciţiţi recenziile pe care le-am scris de-a lungul timpului.

Ca să nu mai lungesc cu vorba, să trecem la subiect. După cum am menţionat şi mai sus, recenzile pe care le scriu sunt foarte personale şi absolut subiective. E vorba de mâncare până la urmă. Dacă facem o recenzie la o supă 10 oameni diferiţi, probabil tot atâtea păreri o să şi avem. Ideea e că eu când merg la un restaurant apreciez în primul rând mâncarea bună, dar şi experienţa per total.

Una din întâmplări a făcut să vizitez pe durata şederii lui John, localul Pizza Hut din Iulius Mall. Ba chiar de vreo 2 ori că lui John i-a plăcut mult aşa că ne-am întors. Ei bine, întoarsă la birou am făcut recenzia locului şi am postat-o atât pe site, cât şi pe wall-ul celor de la Pizza Hut România. Apropo, eu fac asta la orice recenzie dacă au pagină de facebook. Mi se pare corect să primească feedback, fie că e pozitiv sau negativ. 🙂

Voucher Pizza Hut

Customer care Pizza Hut

Reacţia celor de la Pizza Hut din Bucureşti a fost însă o surpriză extrem de plăcută. Deşi nu am slăvit în recenzie Pizza Hut şi nu am mulţumimt divinităţii că există pe acest Pământ, ei s-au sesizat şi mi-au răspuns. Recenzia  fost de bun-simţ şi am scris exact ce-am simţit în urma vizitelor acolo. Cei de acolo m-au contact să îmi mulţumească pentru articol şi să-mi ofere un voucher cadou în valoare de 100 pe care să-l utilizez la o masă cu prietenii, la Pizza Hut bineînţeles. 🙂 Voucher-ul a fost însoţit de o scrisoare de mulţumire din partea echipei Pizza Hut România.

Este un exemplu demn de urmat şi tare aş vrea să văd făcând acest lucru şi localurile care nu primesc aprecieri sau note maxime tot timpul. Orientarea spre client şi oferirea unor servicii de calitate este lucrul care face diferenţa astăzi pe o piaţă atât de competitivă.

Well done Pizza Hut, well done! 🙂

Comments


Salut! Eu sunt Alina și de aproximativ un an și 6 luni de zile locuiesc în Statele Unite, unde am luat totul de la 0 încercând să îmi croiesc și să îmi găsesc drumul. Cred în vise împlinite, în oameni și mai cred că viața e un mix între muncă multă, noroc, momente și decizii cheie. Cred că poți găsi frumosul în aproape orice situație și poți învăța ceva de la fiecare persoană pe care o întâlnești. Mă bucur că ai ajuns aici și sper ca mai multe despre mine sper să afli din articolele pe care le scriu, articole care conțin mereu o bucățică din sufletul meu.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

INSTAGRAM
Follow me on Instagram!