Start workshop-uri!

După cum v-am spus acum ceva timp, urmează să-nceapă workshop-urile de comunicare online, marca PRbeta.

Având în vedere că am ajutat şi eu cu puţin la organizare am onoarea de a sta acolo cuminte în sală, de a ajuta cu ce mai e de ajutat, dar mai ales voi ciuli bine urechile pentru a înţelege cât mai bine ce au trainerii de spus.

În total vor fi 6 zile de workshop-uri, în fiecare zi cu un trainer diferit. Mâine începem cu Dragoş Alexa pe care l-am ascultat şi la PRbeta.

În măsura în care timpul îmi va permite, după fiecare workshop voi publica un articol cu cele mai interesante lucruri de care am povestit acolo.

Aşadar, START workshop-urilor de comunicare PRbeta! 🙂

Comments


Salut! Eu sunt Alina și de aproximativ un an și 6 luni de zile locuiesc în Statele Unite, unde am luat totul de la 0 încercând să îmi croiesc și să îmi găsesc drumul. Cred în vise împlinite, în oameni și mai cred că viața e un mix între muncă multă, noroc, momente și decizii cheie. Cred că poți găsi frumosul în aproape orice situație și poți învăța ceva de la fiecare persoană pe care o întâlnești. Mă bucur că ai ajuns aici și sper ca mai multe despre mine sper să afli din articolele pe care le scriu, articole care conțin mereu o bucățică din sufletul meu.

  1. […] prin a vă spune că primul workshop PRbeta de comunicare online din seria celor 6 a avut loc marţi la Hotel Timişoara. Deşi mă bucur că […]

  2. […] deja v-am obișnuit cu ceea ce înseamnă conceptele de Conferința PRbeta și workshop-urile PRbeta, trebuie să știți că în această săptămână avem prima ediție a întâlnirilor PRbeta […]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

INSTAGRAM
Follow me on Instagram!