READING

Workshopuri gratuite de comunicare online

Workshopuri gratuite de comunicare online

Dragi studenţi la licenţă sau master care sunteţi în ani terminali am o veste extraordinară pentru voi!

PRbeta, prin drăguţele de Cristina şi Nebuloasa şi cu ajutorul celor de la Romtelecom, pun la cale un proiect extraordinar care oferă studenţilor  în ani terminali o serie de workshopuri gratuite pe comunicare online.

Workshop-urile acestea vor avea loc în 4 oraşe mari din ţară: Timişoara, Bucureşti, Iaşi şi Cluj-Napoca în perioada 29 octombrie 2012-8 decembrie 2012.  Scopul lor este să aducă un plus de valoare informaţiilor primite de voi la şcoală, să înțeleageţi cum se face o strategie de comunicare, cum se implementează și cum se monitorizează munca. Tot de la workshop-uri inveţi cu ce se mănâncă PR-ul online, cum e cu reţelele de socializare, ce caută o companie de la un om de comunicare şi ce trebuie să faci exact pentru a fi angajatul potrivit.

La aceste sesiuni vor fi prezente şi diferite companii gata să ofere internshipuri pe comunicare online studenţilor care vor arăta interesul cel mai mare.

Ca să vă fac şi mai curioşi, uitaţi doar câţiva dintre profesorii care vă vor ajuta să înţelegeţi mai bine acest domeniu al comunicării online:

  • Alina Crâncău, Online Communications Specialist la Farmec
  • Alexandru Negrea, Social Media Manager BCR
  • Monica Jitariuc, Head of Social Media la The Practice
  • Victor Kapra, consultant in comunicare online
  • Si alţii

Primul din seria celor 4 workshopuri va avea loc la Timişoara în perioada 30 octombrie 2012-8 noiembrie 2012, iar înscrierile pentru acest oraş durează până pe data de 22 octombrie, urmând ca perioada 22 – 26 octombrie 2012 să fie dedicată interviurilor cu studenții.

Cursurile se desfășoară în Timişoara cu o frecvență de 3 workshop-uri a câte 4 ore pe săptămână, timp de 2 săptămâni. Pentru a se înscrie, studenţii trebuie să trimită un e-mail la adresa contact@PRbeta.ro care să conțină în titlu numele și prenumele candidatului și orașul în care vrea să participe alături de un CV și câteva cuvinte despre motivul pentru care vrea să participe.

Pentru detalii şi update-uri, urmăriţi www.PRbeta.ro!

Grăbiţi-vă! Locurile sunt limitate! 🙂

Comments


Salut! Eu sunt Alina și de aproximativ un an și 6 luni de zile locuiesc în Statele Unite, unde am luat totul de la 0 încercând să îmi croiesc și să îmi găsesc drumul. Cred în vise împlinite, în oameni și mai cred că viața e un mix între muncă multă, noroc, momente și decizii cheie. Cred că poți găsi frumosul în aproape orice situație și poți învăța ceva de la fiecare persoană pe care o întâlnești. Mă bucur că ai ajuns aici și sper ca mai multe despre mine sper să afli din articolele pe care le scriu, articole care conțin mereu o bucățică din sufletul meu.

  1. […] cum v-am spus acum ceva timp, urmează să-nceapă workshop-urile de comunicare online, marca […]

  2. […] de-al doilea workshop PRbeta a fost ţinut de Corina Săftescu, profesor colaborator la Universitatea de Vest, la Facultatea de […]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

INSTAGRAM
Follow me on Instagram!