READING

Despre o persoană dragă

Despre o persoană dragă

Azi nu vă scriu despre evenimente, despre biciclete sau despre alte lucruri care se pot cumpăra cu Mastercard.:D Azi vă povestesc despre o persoană dragă, o persoană la care oricum nu-i place să iasă în evidenţă pentru că e modestă aşa că o să o scot eu puţin în „lumina reflectoarelor din online”.

Poate o să arunce cu ceva după mine când o să vadă postu ăsta, îmi asum însă acest risc. 😀 Persoană dragă mie la care mă refer este Flavia Mc.

Flavia este cu siguranţă una din cele mai bune prietene ale mele. Mai mult decât atât, când sunt cu ea nu mă pot abţine să nu fiu mai tot timpul cu gura până la urechi. Nu numa pentru că zice bancuri faine, ci pentru că orice zice, o face într-un stil atât de personal şi cu un sarcasm atât de specific ei, încât nu te poţi abţine oricât ai încerca.

Ea este persoana cu care mă înţeleg numai din priviri şi ştiu exact ce gândeşte numai uitându-mă la ea. Ea este persoana împreună cu care mi se întâmplă de foarte multe ori să zic aceleaşi lucuri concomitent. Ea este persoana cu care am cutreierat America timp de 2 veri (şi cu Cris în primu an :D) şi ea este cea la care îmi ştiu secretele în siguranţă. Ea este piticotul nostru (a meu şi a lu Cris) cu suflet mare! 😀

Şi pentru că un post pe Wall, un SMS şi un telefon nu sunt de ajuns, vreau să îţi transmit şi aici cel mai mare „La mulţi ani!” şi să îţi spun că sunt sigură că şi dacă ne mutăm pe galaxii diferite prietenia noastră (aici o includem şi pe Cris :D) nu se va strica niciodată! 😀

Te pupă şi te îmbrăţişează Foca (mereu) Blondă! 😀

P.S: Cris, nu te supăra, nu aveam blog în 10 Decembrie! :))

Comments


Salut! Eu sunt Alina și de aproximativ un an și 6 luni de zile locuiesc în Statele Unite, unde am luat totul de la 0 încercând să îmi croiesc și să îmi găsesc drumul. Cred în vise împlinite, în oameni și mai cred că viața e un mix între muncă multă, noroc, momente și decizii cheie. Cred că poți găsi frumosul în aproape orice situație și poți învăța ceva de la fiecare persoană pe care o întâlnești. Mă bucur că ai ajuns aici și sper ca mai multe despre mine sper să afli din articolele pe care le scriu, articole care conțin mereu o bucățică din sufletul meu.

 1. Raulica-Shaormica

  30 iunie

  Foarte frumos! La multi ani McPuishor :*

 2. […] cum intri în oraş, şi întâmplător noi (eu, John şi Flavia) am ajuns acolo noaptea, te simţi ca în mai faimosul film “The Hangover”. […]

 3. Marius

  4 ianuarie

  Buna,

  Ne poti recomanda o cazare ieftina jn New York(gen airbnb, prieteni, vecini), care sa fie cat de cat acceptabila in primul rand dpdv financiar si apoi ca si accesibilitate catre obiective, si nu in ultimul rand sa nu fir intr o zona rau famata.

  Multumesc.

  • alina

   18 ianuarie

   Marius, din pacate nu iti pot da un raspuns specific, dar uptown si downtown Manhattan sunt zone ok. Si in Queens e ok, doar ca mai departe de obiectivele turistice.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

INSTAGRAM
Follow me on Instagram!