Keep calm, I’m only 23!

Aş vrea să vă pot explica şi să îmi explic mie, cum a trecut acest an. Parcă ieri sărbătoream cei 22 de anişori pe care tocmai îi împlinisem. Emoţionată că mai era un pas şi terminam facultatea şi mă aştepta cea mai frumoasă vara din viaţa mea în Statele Unite ale Americii.

Şi iată că încet, dar sigur, am ajuns dupa 366 de zile la o nouă zi de naştere. 23 de ani.

Pentru mine acest an a fost unul dintre cei mai frumoşi ani. Realizările au început „să curgă” pe toate planurile: am realizat o mulţime de lucruri, am văzut o mulţime de locuri, am început să întreprind lucruri frumoase pentru cariera mea, am cunoscut oameni minunaţi şi valoroşi, m-am implicat în multe proiecte de o valoare extraordinară şi nu în ultimul rând am cunoscut un băiat care îmi demonstrează în fiecare zi că 8000 de km nu pot sta în calea fericirii.

Pentru anii ce urmează nu îmi doresc altceva decât sănătate. Pentru că dacă sunt sănătoasă, am energie, energie să lupt pentru visele şi pentru dorinţele mele. Daca sunt sănătoasă voi avea puterea să nu renunţ, să nu zic niciodată că nu mai pot oricât de greu ar fi. Şi dacă sunt sănătoasă, voi avea mereu puterea să zâmbesc. 🙂

Şi asta vă doresc şi vouă. Să preţuiţi fiecare moment, să nu lăsaţi să treacă pe lângă voi, pentru că aceea clipă nu se va întoarce niciodată.

Eu asta voi face. Pentru mine nu trece nici o sărbătoare, aniversare fără un cadou, fără un mic party, fără un moment special care să facă ziua aia puţin diferită de toate celelalte. Marcaţi fiecare moment din viată într-un anumit fel. Nu vă gândiţi la petreceri grandioase, ci la momente speciale alături de oamenii importanţi din viaţa voastră.

Vorba aia: Restu’ e can-can.

Comments


Salut! Eu sunt Alina și de aproximativ un an și 6 luni de zile locuiesc în Statele Unite, unde am luat totul de la 0 încercând să îmi croiesc și să îmi găsesc drumul. Cred în vise împlinite, în oameni și mai cred că viața e un mix între muncă multă, noroc, momente și decizii cheie. Cred că poți găsi frumosul în aproape orice situație și poți învăța ceva de la fiecare persoană pe care o întâlnești. Mă bucur că ai ajuns aici și sper ca mai multe despre mine sper să afli din articolele pe care le scriu, articole care conțin mereu o bucățică din sufletul meu.

 1. Roxana

  13 iunie

  La mulţi ani, Alina! Ştiu că în continuare vei realiza şi mai multe lucruri extraordinare pentru că tu eşti un om special. Şi eu îţi doresc sănătate pentru că de restul te vei ocupa tu! :*

 2. La mulți ani, draga mea! Ești o ființă minunată care crește frumos. Să ai parte de sănătatea pe care ți-o dorești!

 3. Mulţumesc fetelor! 🙂

 4. flavia

  14 iunie

  La multi ani, draga mea!!! acum chiar am bifat toate canalele de comunicare! :)) nu potbs spun altceva decat ca articolul acesta m-a emotionat ff tare 🙂 asa sa fie, toate dorintele tale sa devina realitate! te pup

 5. Mă bucur că ţi-a plăcut! 😀 Te pup şi mersi pentru toate urările de pe toate canalele! 😀

  • cornelia

   29 iunie

   Mi-a placut ffffffoarte mult articolul tau,emotionant;stii,am crezut ca te cunosc bine,dar totusi vad ca nu:),uneori,in scris reusim sa transmitem mai multe emotii, decat „live”(valabil pentru mai multe persoane)hi,hi,hi:)) fii sanatoasa,sa putem pretui fiecare moment alaturi de tine,pusi:)

 6. […] uitaţi că timpul zboară şi mai ales nu uitaţi ceea ce zice Octavian Paler: “Ceea ce nu trăim la timp, nu mai trăim niciodată!”. Aşa că, să ne bucurăm de prezent fără să ne preseze vreo […]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

INSTAGRAM
Follow me on Instagram!