READING

Nu uitaţi să vă înscrieţi la PRbeta!

Nu uitaţi să vă înscrieţi la PRbeta!

Vă tot spuneam eu de blogul PRbeta şi de articolele pe care le scriu pentru acel blog.

Ei, pe lângă faptul că pe tot parcursul anului PRbeta este o sursă extrem de importantă de informaţie pentru cei interesaţi de PR, branding, social media, urmează ca pe 3 mai să organizam şi Conferinţa Regională de Comunicare online- PRbeta.

Ea va avea loc, la fel ca anul trecut, la Hotel Timişoara şi va fi evenimentul pe care nu doreşti să-l ratezi dacă vrei să fii la curent cu cele mai bune rezultate în comunicarea online din 2011, cu studiile realizate la nivel naţional, cu bazele comunicării online, metode pentru a trece un brand din offline în online şi muuuulte alte lucruri interesante şi mai ales practice.

Fie că eşti student sau lucrezi într-o companie care utlizează Internetul pentru promovare sau eşti doar un pasionat de online, trebuie să te înscrii la PRbeta.

Şi vă spun eu, care anul acesta sunt voluntar pentru organizarea conferinţei, că va fi foarte tare şi vor fi mulţi speakeri interesanţi. Aşa că, de pe cealaltă parte a baricadei şi plina de entuziasm şi nerăbdare, vă recomand cu căldură să vă înscrieţi cât mai repede.

Până pe data de 4 aprilie, biletele pot fi achiziţionate în regim Early Bird aşa că profitaţi de ocazie! Iar pentru cei care sunt încă studenţi reducerea e de 50 % pe tot parcursul perioadei de înscriere.

Ne vedem în mai la PRbeta!

Sursa foto

Comments


Salut! Eu sunt Alina și de aproximativ un an și 6 luni de zile locuiesc în Statele Unite, unde am luat totul de la 0 încercând să îmi croiesc și să îmi găsesc drumul. Cred în vise împlinite, în oameni și mai cred că viața e un mix între muncă multă, noroc, momente și decizii cheie. Cred că poți găsi frumosul în aproape orice situație și poți învăța ceva de la fiecare persoană pe care o întâlnești. Mă bucur că ai ajuns aici și sper ca mai multe despre mine sper să afli din articolele pe care le scriu, articole care conțin mereu o bucățică din sufletul meu.

 1. Ramona

  9 aprilie

  Buna ziua,
  imi puteti da mai multe detalii despre costurile aceastei conferinte.
  Va multumesc!

 2. Pretul unui bilet la conferinta este de 190 de lei. Daca va incadrati in categoria student, biletul este redus cu 50 %, deci costa 95 de lei. Accesati http://prbeta.ro/inscrieri pentru alte tipuri de discounturi.

  Va asteptam la conferinta! 🙂

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

INSTAGRAM
Follow me on Instagram!